Slö dag

Tjohej!

Har alldeles nyss suttit och kollat klart på "Rallybrudar". Har typ sett mer än halva filmen förr, men tyckte den var så dålig, så jag såg aldrig klart den, men nu har jag iallafall sett slutet. Rätt dålig är den. Inte sevärd alls. Sen idag har jag bara suttit och kollat på massa avsnitt av "Privileged". Sen har jag inte gjort så mycket mer. Suttit inne på blip och spelat lite. Haha. Snacka om att ha lite att göra!

Känns jobbigt med skola imorgon. Slutar 15 också. Men det går nog bra. Måste ju köra igång med projektarbete också. Får se vad det blir. Vi är inne på nått utflyktsaktigt. Lär märkas. Nu ska jag se på det sista missade avsnittet av Privileged, sedan blir det att lägga sig i sängen och läsa lite. Måste upp tidigt imorgon och duscha, eller ska jag kanske göra det nu? Ja. Ha det bra så hörs vi imorgon när jag kommer hem. Ska dessutom till pappa imorgon med. Så det kommer bli sämre uppdatering nu. Måste skaffa mig en egen dator. Ska önska mig en när jag fyller år. Ha det bra!


Kung!

/ D

Morning

Hejhej!

Vaknade halv 12 imorse. Jätteskönt. Det behövdes verkligen! Nu sitter jag och kollar på "Biggest Loser" på 5an. Sen hoppas jag att syrran och kusinen ska ut på stan så att dom kan köpa hårpuder åt mig. Jag orkar verkligen inte sminka mig eller så. Så det hoppas jag på!

Idag händer ingenting alls. Ska bara sitta hemma och läsa. Vi hörs senare.


Måste ha ny!

/ D

Verklighetbaserade böcker

Godnatt på er!

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa en ny bok som jag fått låna av mamma. "Skadad" heter den och handlar om en flicka som hamnar i en fosterfamilj och har varit med om hemska saker typ. Har inte börjat läsa den än, men mamma säger att den är bra :). Tycker om verklighetsbaserade böcker. Har läst "Pappa utan barn" av Stefan Blomgren. En jättebra bok, men ååh vad förbannad man blir när man läser den. Mamman till hans barn, hittar på massa saker så att pappan inte ska få ha dom. Myndigheterna hjälper bara mamman. Varför ska det vara så? Sen "Flickan med dom röda skorna" av Maria Housden. Om en liten flicka som drabbas av cancer. Mamman berättar. Jättegullig bok, men sorgsen. Sedan en bok som heter "Flickan som inte fick finnas" av Ethel G Ericsson. Jättebra! Om en liten flicka som har en mamma som inte vill ha henne. Ändå gör flickan allt för att hennes mamma ska tycka om henne.
Har ju läst fler med, och alla är oftast bra. Gillar såna böcker iallafall.

Ååh vad skönt det ska bli att sova i en renbäddad säng också :)


Älskar verklighetsbaserade böcker. Dom här är verkligen läsvärda!

Renbäddad säng! Mys

Hej på er!
Har suttit och kollat på slutet av sommarkrysset. Innan det somnade jag 45 minuter i min renbäddade säng. Älskar verkligen när det är nybäddat!

Jag har verkligen tråkigt. Finns ingenting att göra förutom att kolla på tv eller sitta på datorn. Finns ju ingenting att göra på datorn heller. Tips på någon rolig sida eller nått? Sen så har pappa börjat med GI-metoden, så när vi är där så kommer vi ju iallafall få testa nya maträtter. Jag klarar mig lugnt utan pasta/potatis m.m. Det blir nog bra.
Kan knappt ha fönstret uppe. För det första så kör alla som galningar här utanför. Blir typ döv när en motorcyklist kör förbi. Sen så har det blåst så mycket att min skärmvägg har blåst omkull rätt på tvn. Haha. Näe, nu ska jag göra nått annat. Hörs!


Det blir GI-metoden varannan vecka. Haha

/ D

Hemma igen

Hej på er!
Har alldeles nyss kommit hem från Öppet hus på Hägglunds. Det var ganska roligt att gå runt och kolla på allt, men tipsslingan var lite svår. Det var tråkigt att det inte var så mycket folk där.
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Kanske gå ner på stan tvärt, men det är ju så mycket folk! Får se vad det blir. Senare blir det bara att vara hemme med familjen. Ingenting planerat. Hörs sen!


Åkte bandvagn och en gammal buss på 75 år också. Bussen hade gått 120 000 mil.

/ D

Sovdags snart?

Hej!
Var ute på barnens dag ett tag, men det var bara småbarn där, och nu är Robin ute tvärt med några kompisar, och jag orkade inte följa med, så jag sitter här istället :)
Imorgon skulle vi tydligen på typ öppet hus på hägglunds? ja jag vet inte. Robin sa bara att jag skulle med så.
Jag känner mig så less. Vill sova snart nu. Sen skulle vi fara runt 11-12 imorgon med. Usch, usch. Tror jag ska he på ett avsnitt av privileged tills Robin kommer hem. Hörs imorgon!

/ D

Sverige, ett fritt land?

Hej!
Jag slutade skolan runt 1, sedan dess har jag legat och sovit tills nu. Skönt! Men nu är jag istället jättehungrig, och vi ska inte äta på ett tag.

Sista lektionen i skolan idag var samhällskunskap. Vi gick igenom vad vi skulle göra i kursen och så. Sen kom vi in på mångkultur. Att det är många olika kulturer i Sverige och vad vi tyckte om det. Och vid vårt bord så tyckte vi att Sverige ska vara Sverige. Sverige är på väg bort och så. Det är för mycket invandrare här, och det finns inte jobb till alla längre. Det går ju ut över vi svenskar med. Och innan hade läraren sagt att alla får tycka vad dom vill och blablabla. Men sedan blev han helt emot oss typ. Alla skulle ju få tycka vad vi ville? Jag har egentligen ingenting emot invandrare. Men det blir ju alldeles för många. Det finns inte boplatser och jobb för alla längre. Varför ska vi då bara ta in fler och fler? Jag ska inte säga mer, för jag vet att de här kan få många reaktioner. Men Sverige är ett fritt land och alla får tycka vad dom vill. Blev bara så sur på läraren och VISSA i klassen, som inte låter en göra det.

Vad tycker ni om det här?



/ D

Ledig till efter lunch

Tjohej!
Sitter just nu i skolan och har gjort klart uppgiften som vi ska göra hela förmiddagen. En reflektion om Ulvön. Sedan lite punkter om vad vi har för förväntningar på läsåret. Så nu är jag ledig fram till efter lunch. Då har jag bara en lektion efter lunch. Slutar 13.20. Yey! Tror att jag ska gå hem nu. Har ändå ingenting att göra fram tills då. Senare kommer iallafall syrran och hennes kille och ska äta hos oss. Sedan kommer Robin och vi ska ut. Hoppas bara att det inte börjar regna. Det ser ut som så på himlen. Men nu ska jag bege mig. Hörs sen när jag slutar!


Första arbetsuppgiften klar!

/ D

Hemma igen

Hejhej!
Igår for jag som sagt ut till Ulvön med klassen. Dåligt väder var det hela eftermiddagen och kvällen också. Regnade massor! Idag har det regnat också, och blåst! Som tur var slutade det blåsa innan vi skulle ta båten hem. Iallafall, vi har inte gjort alltför mycket. Alla var egentligen ganska tråkigt. Vi ska ju gå i samma klass som 2orna igår, och vi försökte vara med dom lite, men ingen var typ intresserad. Haha. Vi försökte ha roligt själv, och busade lite med killarna och hade in en groda i deras stuga, men dom blev jättesura. Killar som egentligen brukar göra så mot tjejer? Aja, vi gick och la oss i tid istället.
Det roligaste var ju ändå att vi fick åka lastbilsflak till stugorna, och på en släpvagn hem. Haha.

Skönt att vara hemma igen. Men jobbigt att det är skola imorgon igen. Måste gå och fixa block. Imorgon är det också barnens dag. Blir nog en sväng dit. Slutar tidigt på fredagar också. Kung! Ska fixa blocken nu, sen se nått avsnitt av "Privileged". Ha de!


Angelica när vi åkte släpvagn på hemvägen. Skitkul!

/ D

Första dagen avklarad

Hej på er!
Har nyss kommit hem efter första dagen i skolan. Kändes inte som att det har varit sommarlov över huvudtaget, men det känns rätt så bra att det är sista året iallafall. Har ju något att se fram emot nu. Tror inte att sista året kommer bli så dåligt. Vi kommer ha massa skoj. Imorgon ska vi som sagt till Ulvön. Ska samlas halv 8 imorgon bitti. Usch. Hoppas att det blir roligt. Dock så ska det bli dåligt väder. Regn. Hoppas inte! Har 2 klasskompisar som ska sova här inatt eftersom deras bussar inte går så att dom kommer in till halv 8, och det blir nog mysigt. Tur man har en mamma som bor mitt istan när det är sådana här saker!

Ska gå och handla lite smågrejer tills imorgon. Blir nog lite frukt av olika slag. Vill inte ha godis. Senare så ska jag kanske till Robin ett tag med. Får se hur det blir. Hörs kanske senare!


Hit bär det av imorgon!

Här är för det andra bilder på kläderna jag köpte igår. Snacka om dåliga bilder, men det får duga.

Snacka om suddig bild. Är iallafall från Vero Moda. 299 kronor.


Också från Vero Moda. 249 kronor. Sen mitt stökiga rum. Haha

/ D

Heldag i sundsvall

Tjoho!
Kom hem för en timme sedan efter en dag i sundsvall. Jag tog 8-bussen imorse för att fara till syster, och sedan bar det av till ikea. Syrran köpte massor av grejer medans jag bara gick och hjälpte till lite. Sedan gick vi på Birsta, och där shoppade jag lite. Hade bara 600 kronor så kunde bara köpa 2 plagg, men hoppas på lön imorgon!
Har iallafall haft en mysig dag. Borde göras om fler gånger! Jag och syster träffas alldeles för sällan tycker jag.
Hade riktigt bråttom hem från syrran med. Hade precis ätit då vi skulle kolla när bussen gick, och den skulle gå om 2 minuter, och syrran sa att bussen brukar vara 1 minut tidig, så jag gick ut och såg bussen en bit bort, så jag fick springa till hållplatsen. Hann precis. Riktigt roligt.

Är iallafall hos mamma nu. Imorgon är det skola. Hoppas det blir en kort dag så att jag kan gå med syrran på stan. Ser hur det blir. Hoppas vi blir en bra klass nu bara. Men det tror jag! Lägger in bilder på kläderna senare. Nu ska jag gå och ringa Robin. Hej så länge!

/ D

Ikea på måndag?

Hej!
Sitter hos Robin just nu och ska se "Road trip". Tror att jag sett den förr, vet inte. Förut idag satt vi och kollade på nya Wallander - tjuven, och åt ostbricka. Den var faktiskt inte så bra. Fast jag gillar inte sådana filmer heller. Ser dom bara föratt Robin gillar dom. Syrran ringde för ca en timme sedan och undrade om jag ville följa med på IKEA på måndag. Och det gör jag gärna! Synd bara att jag nog inte kommer hinna att få lönen innan dess, för då hade jag kunnat shoppa, men det ska bara bli kul att vara med syrran, så hoppas det blir av! Nu ska jag gå och ställa in moppen, och sedan se film. Ha de!

/ D

Fotboll

Hejhej!
Hur är det med er idag då? Här är det riktigt bra! Gårdagen var underbar. Har inte haft så roligt på länge. Vi satt och höll på att skratta ihjäl oss hela kvällen. Jättekul! Lite synd att jag inte kunde fara på Jessikas fest, men jag kommer nästa gång!

Idag har jag varit en sväng till mormor. Om en timme blir det till att sitta och kolla på fotboll och efter det mat. Sen ska jag till Robin. Stackaren som börjar skola på måndag. Så skönt att jag inte börjar förrän tisdag. Sedan på onsdag så ska vi ju till Ulvön. Blir nog bra, måste ju börja lära känna våran nya klass nu!

Nu ska jag ner. Lovar att uppdatera bättre när skolan börjar!

Och grattis Emma på 18-årsdagen :) Avundsjuk!

/ D

3 rätters

Hejsan!
Igår var det sista dagen och den var vekligen jobbig! Tur att det var sista dagen, annars hade jag inte jobbat länge! Haha. Skönt att det är slut nu, inge fel på jobbet, men vill ha några dagar ledigt nu. Tänk att skolan börjar strax. USCH. Längtar verkligen inte. Skönt var det att få sova ut imorse iallafall. Skulle se på "våra bästa år" i morse och jag vaknade 9, så jag tänkte att då kan jag sova lite till, men sen vaknade jag inte förrns 20 över 11, så hann bara se 5 minuter på slutet. Haha.

Idag kommre storasyster och pojkvän hit. Ska bli mysigt! Tror att vi ska äta någon förrätt och sen Rostas med potatishalvor och en god sallad. Sedan blir det hallonpannacotta till efterrätt. Mums! Nu ska jag gå in på days.nu och kolla på något avsnitt av "privileged". Ha det bra!

/ D


Sista dagen

Hejhej!
Har inte riktigt tid att skriva nu, ska ner och kolla på "Våra bästa år" som börjar halv, så måste skynda!

Idag är iallafall sista dagen jag jobbar. Äntligen! Har inte varit något fel alls, men har längtat till att få vara ledig lite innan skolan börjar. Usch, bara 5 dagar kvar :( Jag börjar på tisdag. Min lärare ringde och väckte mig imorse också. han ville ha reda på om vi hade planerat mat tills vi ska på Ulvön på onsdagen. Som om jag kommer ihåg det? Men det blir nog bra ändå. Men nu ska jag kika in på aftonbladet och sen kolla på tv. Ha det bra!

/ D

Usch för att skolan snart börjar!

Hej på er!
Vi håller på att spela Mölkky just nu, men pappa for och hämtade Åsa på bussen, så jag passar på att springa hit!

Idag har jag haft fullt upp hela dagen. Först jobbade jag, sedan hem till Robin en stund. Sedan hem och började skala potatis och göra mat, sedan har vi varit ute och övningskört tills nu. Känner mig ganska less, så blir nog en tidig kväll ikväll.

Känns så himla jobbigt att skolan börjar på tisdag. Vill inte! Men det är ju faktiskt sista året nu, så jag hoppas det går fort. Men sista året innebär massa jobbigt skolarbete som, projektarbete, svenskanationella m.m. Usch. Hoppas bara det går bra och att man får godkänt iallafall. Känns inte så bra att vi inte riktigt har kommit på vad vi ska göra för projektarbete, men hoppas verkligen att det löser sig!

Nu är pappa hemma igen, så nu ska jag springa ner igen. Ha en bra kväll!

/ D

Jobb till torsdag

Tjoho!
Sitter här och kollar igenom lite bloggar. Har tråkigt. Och less är jag!
Sovde hos Robin igår och gick faktiskt inte och la mig sent. Sedan börjar jag ju jobba 12 nu istället, så fick ju faktiskt sova en timme längre. Kände imorse när jag vaknade, att nu jobbar jag bara till onsdag. Var så less. Men när jag väl kom dit så tänkte jag att nu jobbar jag till torsdag, det är ju inte så hemskt. Allting går så bra bara man kommer upp och känner sig lite piggare. Fick tvätta fönster idag med. Snacka om att det är svårt! Blev knappast så mycket bättre än det var innan. Eller joo, när jag drog med fönsterskrapan så blev vattnet alldeles svart. Haha. Aldrig tvättat fönsterna förr?

Sen efter for jag och hämtade Robin. Vi åt blåbärskaka, spelade biljard som han förlorade i. ( Satte svarta och vita bollen samtidigt), sen spelade vi Mölkky en gång, och där vann jag också ;). Han är dålig förlorare kan jag ju säga!
Sen for jag till mormor, där lillasyster och kusin var. Inte träffat mormor på ett tag, så det var kul. Sen kom pappa in ett tag med. Sedan for vi och tankade, på ica, hem och gjorde mat, åt, övningskörde. Och nu sitter jag här.

Ska gå ner och läsa lite veckorevyn nu. Ha det bra så hörs vi!

Förslag på hur man kan tvätta fönster bra?

/ D

Genomblöt

Hejsan!
Kan ju börja med att berätta att det inte var speciellt kul att jobba i spöregnet. Hoppas verkligen att det blir bättre väder resterande dagar jag ska vara där! Tror att jag jobbar till torsdag. Iallafall, pappa skjutsade mig idag och sedan ringde jag han när jag var klar (trodde jag ja), men när jag skulle gå och lämna in nycklarna så hade det kommit in en nyckel till. Så pappa fick vänta lite. Haha. Vi for sedan och hämtade pappas och Åsas cyklar som dom hade lämnat i fredagsnatt, hos en kompis där dom varit. Sedan hem.

Nu ska jag ta en VARM dusch. Hela jag är genomblöt.

Fått våran schema också. Jävla skit säger jag bara! Att vi aldrig kan få bra schema? Slutar sent varenda dag förutom fredag! Får inte upp någon bild nu.

Ha det!
/ D

Blåbärskaksbakning

Hejhej! :)
Har varit och jobbat i en timme, sedan hem och läste lite i nya nummret av Solo. Sedan kom farmor hit och nu håller vi på att baka blåbärskakor! Farmors blåbärskakor/blåbärspajer är bäst! Hon måste komma hit och lära oss hur man ska göra, så att vi inte ska behöva be henne göra hela tiden. Sedan gör vi på blåbären som pappa och jag plockade, så det blir inga äckliga, frysta blåbär här inte! Dom jag gör blir inte så värst vackra, men so what? Smaken som räknas ;)

Nu ska jag ner och kolla hur den första plåten blev. Ha det bra!


Mums, mums!

/ D

Jobb, jobb,

Hejhej!
Idag har jag varit och jobbat och sedan har jag bara suttit och läst lite. Funderar på om jag ska gå och lägga mig och vila en stund? Får se vad det blir.

Ikväll ska jag nog bara vara med Robin och ta det lugnt. Känner mig rätt less. Men nu är det typ lika många dagar kvar att jobba, som jag redan jobbat. Vet inte riktigt hur länge jag vill jobba, men det märks.

Nu ska jag bege mig igen. Hörs!

/ D

Blåbärsplockning och Mölkkyspel

Hejhej!
Har nyss varit ute och spelat ett nytt spel som Åsa köpt. Det heter "Mölkky" eller något sånt, och det kommer från antagligen Finland? Det går iallafall ut på att man ska kasta ner små träklossar som typ på kubb, men alla är numrerade och man får poäng för varje man får ner. Ganska kul, men istället för att köpa det hade man likaväl kunnat ha gjort ett själv!

Idag har jag jobbat, övningskört, handlat, sen gick pappa och jag ut och plockade några liter blåbär. Känns som att det redan var utplockat ganska bra i våran skog :(  Sen gick vi iallafall hem och spelade Mölkky en gång, sedan gjorde vi iordning mat, rensade blåbär, o.s.v. Hinner som sagt med mycket när man kliver upp tidigt!

Nu ska jag gå ner och vara social. Tror jag ska slå en signal till storasyster med! Ha det bra så hörs vi nog imorgon!


Lika bra att göra ett själv istället för att betala mycket pengar. Men kul var det!

/ D

Tjejkvällen blev av!

HEJ!
Har verkligen fullt upp varje dag nu. Först kliver jag upp tidigt, jobbar några timmar, hjälper pappa, lagar mat, är med Robin. Jag har verkligen inte tid för att blogga just nu. Försöker ibland, men har inte riktigt tid.

Nu har just några av mina kompisar farit hem. Vi hade ju tjejkväll idag! Dock kom inte lika många som förväntat, men så blir det väl alltid? Varför kan folk inte bara säga att dom inte vill? Istället för att säga att dom ska komma, och sedan när man ringer så svarar dom inte? Aja, vi hade riktigt kul iallafall. Åt mat, badade, några for hem. Det var väl lite tråkigt, men vad gjorde det? Mer glass till mig, Jessika och Matilda! Det gillades. Fast noblessen försörde aptiten för en andra portion. Vad hände egentligen med biljardomgången? Haha, snacka om att vi var dåliga. Vi 3 satt iallafall och pratade länge om ALLT möjllgt. Och då menar jag verkligen allt! Alltid lika trevligt att umgås med sina kompisar. Vi har inte träffats på väldigt länge, så det var verkligen jätteroligt att sitta och prata tjejsnack. Jag är inte med mina kompisar så mycket som jag egentligen vill. Är mest med Robin. Saknar att umgås med dom. Hoppas vi hittar på nått mer snart. Det var verkligen kul!

Igår var vi och plockade lite hallon. Fick ihop rätt mycket. Gott med färska bär! har ju jobbat med och så. Varit lite med Robin m.m. Hinner rätt mycket när man kliver upp tidigt ;) Men nu ska jag gå och lägga mig. Ska ju upp rätt tidigt imorrn. Vi hörs så snart jag kan. Och förlåt för en tråkig blogg just nu, utan bilder och kass uppdatering. Men det ska som sagt ändras på!

/ D

kanske man ska bli städerska? Nej..

Hejhej.
Kolla, jag bloggar igen! Haha. Det gick iallafall bra att städa idag. Höll bara på 1 och en halv timme, så det var rätt bra timlön ;). Får fast pris på 200 kronor varje dag, och på bara nå timmar så är det rätt bra tyck jag. När jag kom hem for pappa och jag ut och övningskörde. For och hälsade på farmor och så med. Sedan hem och jag var så hungrig, så jag åt då.

Ska vara med Robin efter att han ätit, så vi får se vad vi hittar på. Börjar känns mig ganska less nu. Sovde hos Robin och vi gick och la oss 2. Sedan vaknade jag 6 av att hans mamma klev upp, och sedan har jag legat vaken till 9 då jag klev upp. Ska gå och vila nu tills Robin ringer. Ha de bra!

Sedan blir jag bara så less på personer som aldrig kan höra av sig. Dom säger att dom ska höra av sig så fort dom kan prata, och har nu inte hört av sig på drygt 3 dagar. Det handlar om tjejkvällen, och jag vet ingenting om nått. Så snälla hör av er om ni vet nått. Måste veta om vi ska värma poolen m.m.


Kanske mitt framtida jobb? haha

/ D

Sent sommarjobb

Hejhej.
Har lite bråttom nu, men jag bloggar, eller hur? Jag vet att jag är dålig på det just nu, men så får det vara ett tag nu.
Syrran har fixat jobb åt mig på en camping som hon har jobbat på hela sommaren, så nu ska jag få vara där en vecka och städa. Bättre sent än aldrig? Får ju lite pengar lagom till skolstart då. Verkar inte vara så jobbiga dagar heller. Nu har jag ju chansen att ställa om dygnsrytmen med!

Nu måste jag kila. Måste göra mig klar, sedan måste jag tanka moppen med. Ha det bra så hörs vi nån gång ;)

/ D

Morfar skulle ha blivit 86 år idag

Förlåt, förlåt för att jag är så tråkig. Men igårkväll när jag skulle skriva så hade datorn precis blivit avstängd, så då orkade jag inte sitta och vänta. Förlåt. Och idag har jag inte haft tid heller. Vaknade och åt frukost, och sedan kom Robin och hans lillebror hit, också badade vi länge. Jättehärligt är det i vattnet. 32 grader idag. Igår var det 30, och då badade pappa och hans tjej åsa och jag sent på kvällen. Mysigt. Helst när det är mörkt ute och man kan tända poollampan. Man ser botten helt klart och ser allting under mattan.

Mamma skrev nyss ett sms och sa att min underbara morfar skulle ha fyllt 86 år idag. Jag saknar min morfar jättemycket även fast det var många år sedan han gick bort. Jag har så många minnen med han. Han var så snäll också. Sedan för mindre än en vecka sedan, när vi var och rensade ogräs utanför farmors hus, så var det 21 år? sedan farfar dog. Tråkigt att jag aldrig fick träffa han. Det var bara min äldsta syster som fick göra det, men hon minns knappast nått.
Det är så tråkigt när nån i släkten dör. Alltid för tidigt med. Man får försöka göra det bästa av tiden medans alla lever. Man vet aldrig när nästa dör. Det här låter ju bara dumt, men det är sant. Skulle vilja ha kvar alla för alltid.

Nu ska jag sluta tänka så här. Man blir ju bara deprimerad. Snart kommer pappa hem och då ska vi äta hemmagjorda hamburgare. Det är bra, för jag klarar inte av att äta köpta hamburgare, förutom på en restaurang. Nu ska jag gå ner och se om jag kan hjälpa till med något. Vi hörs KANSKE mer ikväll. Lika bra jag skriver så, så har jag inte lova nått. Puss på er. Lovar att uppdatera mer när skolan har börjat. Usch, skola.


32 grader i poolen. Underbart skönt. Pappa och lillasyster på bilden!

/ D

bråttom

Hejhej.
Har verkligen ingen tid att skriva just nu. Håller på att hjälpa pappa med maten. idag blir det pastagratäng med köttfärs, paprika, lök, majs, m.m. Kommer nog bli jättegott.

Igår for jag ju till Robin. Vi hade sådan tur att strax innan vi kom hem till han så började det spöregna. Sedan såg vi på första filmer av "Harold and Kumar". Vi kanske borde ha sett den innan vi såg andra? Skulle kanske ha förstått mer då. Eller inte förstått, men när vi såg första filmen nu så förstog man mer vad man sett i 2a. Haha. Den var iallafall ganska rolig.

Men nu ska jag kila ner och fortsätta med maten. Ska göra någon sås till gratängen. Vi hörs senare ikväll. PUSS

 
Rätt så rolig film!

/ D

Spärra om alkisar!

Hej igen.
Efter att jag ÄNTLIGEN fick upp Robin ur sängen imorse så gick vi ut på stan. Vilket väder! Svetten bara rann på oss. Haha. Så himla varmt. Vi gick iallafall runt och kollade lite så stan, gick och sa hej till hans syrra där hon jobbar och sedan gick vi och köpte en macka och vatten och satte oss i örnparken. Där var det alkisar som vanligt. Det var en på ena sidan, och typ 6 på andra, och han som satt ensam ropade till dom andra hela tiden :-"Håll käften där borta". Och en av dom andra satte av till han och började bråka. Han skulle till och med försöka slå till han, men missade. Sådär fortsatte det hela tiden medans vi satt där. Sedan skulle den ensamma gubben gå därifrån, och då stöp han framlänges. Va så himla roligt. Haha. Sedan for vi hem.

Snacka om varmt det var ute idag då. Skönt att värmen börjar komma tillbaka nu då. Hoppas den håller i sig ett tag bara.
Nu vet jag inte vad jag ska göra. Kanske blir att Robin kommer hit, eller att jag far dit? Får se när han ringer. I övrigt så har jag också varit ute och plockat lite blåbär och varit ute och övningskört. Pappa tycker att jag är så duktig att jag kan börja på körskola nu. Haha. Får se hur det blir med den saken ;). Pappas tjej sa också att svininfluensan har kommit till Övik? Jag höll på dö när hon sa det. Usch. Vill inte!

Nu ska jag gå ner. Vi hörs imorgon!


vad tycker ni om alkisar? i vår stad gör polisen inte mycket. spärra in dom säger jag!

/ D

Back to Husum

Hejhej.
Sitter och väntar på att Robin ska vakna. Sitter på en annan dator, och den här var så jäkla seg. Men iallafall. Resten har farit upp till Husum redan. jag och Robin sa att dom skulle fara utan oss för dom skulle fara klockan 11 imorse. Men mamma och hennes kille skulle ut till hans stuga, och då har dom tagit med sig all mat, så det finns ingen frukost. Haha. Får väl se vad det blir. Vi ska gå på stan ett tag när han har vaknat, sedan far vi också till Husum.

Igår kväll såg vi på "Marley and me". Den var supergullig! Den borde ni verkligen se. Älskar ju skådespelarna med, så det kunde inte blivit bättre. Sorglig var den ju på slutet, men det är så det ska vara. Den kändes också som en sån där film, att man känner att man inte vill se den igen på ett tag, även fast den var jättebra.

Sedan var klockan 3, och Robin ville sova. Jag var inge trött, men offrade mig då. När vi legat och försökt sova en halvtimme typ, började jag också bli trött, och då började Robin peta på mig. Då var inte han nå trött. Men då jävlar skulle vi sova. Haha. Kollade på klockan senast halv 5, och sen somnade jag. Hade fönstret öppet inatt och imorse då alla bilar började köra här utanför så gick det inte att sova mer. Jag stängde fönstret, men kunde inte sova så bra efter. Vaknade runt 12.30.

Senare så far vi som sagt till Husum. Då kommer jag uppdatera lite dåligt igen. Men det får ni stå ut med! Jag bloggar så ofta jag kan, men det blir inte så ofta. Men vi hörs senare. Får se om jag hittar något kul på stan nu då. :)


Se den här! Supergullig!

/ D

Sommaren med Göran

Hej :)
Har alldeles nyss kommit hem från bion. Den var riktigt bra faktiskt! Det var mest Dan Ekborg som gjorde den bra faktiskt. Haha så klockren. Tycker att alla borde gå och se den. Dock kanske man inte vill se den igen på ett tag, men den var bra! Hade sina stunder då den var riktigt bra!

Nu ska jag och Robin slå på en till film och äta chips och Ben and Jerry´s strawberry cheesecake. Gott! Hörs mer imorgon. Nu ska jag vara social resten av kvällen. Ha det bra!

Har äntligen fått tillbaka profilbilden igen! Robin kom med den smarta idéen att jag skulle starta en ny blogg för att se vad det stog där. Hittade aldrig riktigt felet tills jag såg att jag hade skrivit in ett  )  istället för ett  } . Snacka om noga?


Gå och se den!

/ D

Vart kan man se Greek?

Något jag tycker är väldigt konstigt, är att man ser att vissa personer som ska in i vårat lägenhetshus, har en kod så att dörren öppnas. Men när vi frågar våran bovärd, så säger han att det inte finns nån. Är inte det liiite konstigt? Måste undersökas!

Nu har jag nyss ätit. Blev gryta på fläskfilé, bacon/chili-korv, syltlök och oliver. Gott! Även fast jag inte är något fan av att ha oliver i maten. Men det är ju bara putta åt sidan. Till blev det hemmagjorda klyftpotatisar. Är faktiskt ganska less på det nu, och mamma vägrade he på massa kryddor innan, så det blev inte lika gott som om jag skulle ha gjort de! ;) Sedan hade vi baguetter till med. Mums. Men nu sitter jag här och har ont i magen. Känner mig inte sugen på att fara på bio och äta massa popcorn sen. Haha, men då är man säkert sugen. Det är ju ändå 3 timmar kvar tills den är.

Tror att jag ska gå in på days.nu och kolla på ett avsnitt av Privileged. Är alltid upptagen på söndagskvällar känns det som, så jag missar både det och Greek. Kan ju kolla på Privileged där, men med Greek är det lite sämre. Ha det bra så får vi se om vi hörs mer innan bion, annars hörs vi senare ikväll/natt.

  
Vill ju kunna se missade avsnitt av Greek med! :(

/ D

Se missade avsnitt av dina serier online

Tänkte ge er ett litet tips om vart man kan se serier gratis på internet. Såg att Blondinbella hade lagt ut något sånt och gick in och tittade, men den verkade inte alls bra enligt mig. Ingen text var det heller och dålig kvalité.

Där jag brukar se mina missade serie heter days.nu. Där kan man bl.a se Gossip girl, 90210, Privileged m.m. Man kan även se avsnitt av DH och One tree hill. Dock inte nya avsnitt. Det är egentligen en sida för Våra bästa år, men som sagt så finns det massor att välja mellan. Men man måste bli medlem tror jag, sen går man bara in på downloads. Man behöver inte ladda ner dom om man inte vill, utan man kan bara trycka på spela upp också. Jag tycker den är kanon iallafall, och det är ju text också, så det är perfekt. Avsnitten brukar komma ut nån/några dagar efter att dom har visats på tv.

Sedan för oss som gillar Våra bästa år så är det ett forum där med som man kan sitta och dela med sig sina åsikter i. Kan ju vara kul? Jag brukar dock bara kolla på serier .

Vad brukar ni följa för serier? Dom jag har skrivit brukar jag följa med. Finns såklart mer serier på sidan också än dom jag har skrivit. Tycker det är lite synd att inte Grey´s och Greek finns med men. Man kan ju inte få allt! Jag brukar följa Våra bästa år så ofta jag kan. Jag vet att det är för mest för gamla, men jag tycker det är kungt! Dock är det så tidigt på morgonen, så jag sover då det är, annars går man i skolan, så då kan man se den där :)

Hoppas ni för nytta för detta. Sidan är verkligen bra!

/ D

Biomys

Hejhej!
Vaknade runt 12 och nu har jag äntligen tagit mig in i duschen och duschat. Hatar att duscha. Nyss har jag ätit frukost och ska ta och fixa iordning mig. Kanske ska ta en sväng på stan innan Robin kommer ner? Vi får se. Kände mig lite småhängig imorse när jag klev upp, men nu känns det bra.

Iallafall. Idag blir det som sagt bio. Blir nog  "Sommaren med Göran". Någon som sett den? Jag tycker den verka jättebra iallafall!

Nu ska jag skynda mig att föna håret innan det har torkat alldeles för mycket inne i turbanen. Då blir det inte fint! Ha det bra!

 
Jag tycker den verkar kung!

/ D

Duktiga jag?

Okej. Duktiga jag är i farten.
Läste på nåns blogg om hur man kunde förstora bilden. Så jag skulle såklart göra det, men det funkade inte. Så när jag skulle gå in och ta bort det jag hade skrivit in då, så måste jag ha tagit bort något mer, så bilden försvann helt, och nu får jag inte tillbaka den. Min typiska tur! Någon som vet hur jag ska göra? Vill få tillbaka den. Ser dumt ut utan!


Ååh, sånt här förstör verkligen. Nu blir jag förbannad.
Ikväll har jag och kusinen suttit och försökt göra våra naglar fina. Haha gick väl sådär. Skulle göra fransk manikyr, men istället för vitt så fick fet bli lila. Ser lite småkonstigt ut, men det är väl bara för att man inte är van. Suttit och spelat lite kort har vi gjort med.

Nu är klockan efter 12, så nu är det min och Robins 3-årsdag :) Tänk vad tiden går fort! Menmen, nu vet jag inte vad jag ska göra, vill fixa till bilden, men kan inte :( HJÄLP MIG!

Backstreet boys till Sverige

Haha, läste nyss att Backstreet boys ska komma och spela i Sverige i vinter. Haha, vilka lyssnar på dom längre? Jag trodde inte ens att dom höll på längre. När jag var lite tyckte man ju att dom var bra, men det är ju typ 10 år sen, och sedan dess har jag inte hört av  dom mer. Dags att ge upp kanske? Vilka lyssnar på dom längre?

Läst om deras Sverigespelning här!


Kollade nyss på youtube efter den h

Lite blandat

Hejsan!
Idag har varit en ganska jobbig dag. När pappa kom hem från jobbet så skulle han ner till farmor och rensa ogräs på uppfarten eller vad man säger. Är bara massa singel där så det blir massor. Så då fick man ju lite dåligt samvete, så jag, lillsyrran och kusinen for dit och hjälpte till. Vi var där i ca 2 timmar. Snacka om jobbigt. Sen sånna där smått ogräs som knappt går bort heller. Får hålla på hur länge som helst. Usch. Pappa var där i 3 timmar igår med, men ändå är det inte klart än!

Sedan när vi var klart skulle dom fara upp till farmor tvärt. (Hon bor inte i huset som vi rensade vid) Så jag for hem och gjorde mat. Dom kom hem precis när det var klart så det var perfekt. Haha, jag skulle göra spaghetti, och jag har inte gjort åt många förr, så jag visste inte hur mycket jag skulle ta. Men när jag hade hett i så tyckte jag att det inte såg så mycket ut, men jag tänkte att vi får väl dela lika om det blir för lite, men det blev typ fulla kastrullen. Hahaha, snacka om dålig. Tänkte inte på att det skulle svälla lite ;).

Men efter maten så for jag och Robin ut en sväng. Vi skulle fara och kolla om bilden stog kvar där några ungdomar hade kört av vägen och krockat, men det gjorde det inte. Dock var det fullt av märken! Ni kan läsa om detta här!

Sedan for jag iallafall hem igen och väntade på att mamma skulle komma. Jag och Robin ska ju på bio och så imorrn, så jag tyckte att jag kunde åka ner idag istället för att spara busspengar. Lite ekonomisk kan man ju vara.
Sedan kan jag inte fatta varför det är så annorlunda med vissa bilar, att om man kör 100 med en bil så kan det kännas som 150, och en annan bil kan det bara kännas som 70. Så konstigt tycker jag. När jag har övningskört med pappas bil vågar jag knappt köra över 70 för jag tycker det går så fort, men den bilen vi kör med nu, kan jag köra 100 utan problem. Konstigt!

För nån dag sedan hade jag suttit och kollat på tv och skulle resa mig upp, då jag slog huvve i trappan som är alldeles bredvid. Nu har jag fått värsta bulan bakom högra örat. Kan säga att det gör väldigt ont! Men nu ska jag gå och göra nånting annat. Hörs sen!

/ D

Dålig skolmat

God morgon!
Har nyss vaknat och ätit frukost och läst tidningen. Bara skit som vanligt. Stog att vi i Örnsköldsvik fick skolmat för minst pengar i hela västernorrland. Som att jag blir förvånad? Går ju inte äta skolmaten på våran skola iallafall. Hur är det på era skolor? Bra skolmat?

Sen är jag sur för att våra scheman inte har kommit ut. Andra skolor har fått sina, men våra har inte kommit ut. Hoppas att vi äntligen får ett bättre schema iår.

Nu tror jag att jag ska gå och väcka lillsyrran och kusinen. Dom ska inte få sova längre. Kanske kan fara en sväng till mormor? Frågan är väl om hon har boule just nu. Menmen, får se vad jag hittar på. Ha det bra så hörs vi senare!

/ D

Ny bok

Hejhej!
Sitter och funderar på att gå och lägga mig. Finns verkligen ingenting att göra! Ingenting på tvn och ingen som vill vara social. Fick låna en bok av syrran, "Vi ses på Quentins" eller något, så jag ska gå och lägga mig i sängen och börja på den.

Ikväll har jag inte gjort mycket. Var med Robin en stund och vi for och åt en mjukglass. På onsdag är det dessutom våran 3-årsdag! Så det ska vi fira med bio hade vi tänkt. Ska bli mysigt. Men nu ska jag gå och krypa ner i sängen. Sov gott!


Ska börja på denna bok nu!

/ D

Mysigt hos syster

Hej!
Vilken stressig morgon det blev! Syster ringde klockan 09.15 och undrade om jag inte kunde komma ner då istället. Jag låg ju och sov och tänkte äh. Men sen så tänkte jag att jag ändå var vaken, så skyndade mig upp och sminkade mig och tvättade håret. Bussen går klockan 10, så det var panik, sen så ska man gå en bit med innan man kommer till bussen. Men jag hann iallafall. Kul var att Matilda också skulle till stan, så då hade man sällskap :). Väl inne så skulle det precis gå en buss ut till syrran, men den gick inte bara för att det är sommar, så jag fick gå på stan en halvtimme först. Men sedan kom jag äntligen ut. Vi åt frukost för det hann jag ju inte göra hemma, sen skulle vi gå och lämna tillbaka en cykel som syrrans kompis hade lämnat. Det är ca 3,5 km enkel väg, STEKANDE sol, jag hade blåsor på fötterna, så jag lånade hennes foppatofflor, så hon fick dåliga skor istället. När vi äntligen var hemma igen så hade hos värsta blåsorna över hela fötterna. Värst var det på lilltårna. Vilka satans blåsor! hahah

Sedan skar vi upp lite frukt. Ananas, vindruvor också plockade vi rödvinbär, och lite glass. Sedan tog vi en filt och gick och satt oss ute på gräsmattan. Mysigt! Roligaste var väl när vi skulle flytta filten till skuggan. Hennes största katt Tuva började hänga på fransarna och så drogs hon där bakom. Var så himla kul! Jag sa till syrran att filma, men hon fattade inte. Haha.

Sedan efter ett tag så kom hennes pojkvän hem och vi började med maten. Det blev blodpudding och potatisbullar. Jättegott med alla tillbehör vi hade. Sedan for vi på en djuraffär och köpte halsband till deras 2 katter och sedan skjutsade dom in mig till stan och jag tog bussen hem. Tur att det var något som kunde hämta mig, annars hade jag aldrig kunnat gå hem för alla blåsor!

Så himla fint väder idag. V höll verkligen på att svettas ihjäl när vi kom hem från promenaden. Men skönt att det äntligen är finare väder!

Nu är jag ju då hemma och funderar på att gå och lägga mig och vila. Blev en väldigt tidig morgon. Men vi hörs lite senare då jag är pigg igen!


Min syster och jag tycker att rödvinbär är underskattat!

/ D

Harry Potter och halvblodsprinsen

Hej!
Idag blev det att fara och kolla på nya Harry Potter-filmen "Harry Potter och halvblodsprinsen". Dock i Husum på husumgården ;). Kungt att dom fixar en helt ny film samtidigt som den går på biografen i stan. Här kostade det bara 50 kronor och inne i stan kostar det 80 kronor. Fast dock så är det inte lika mysigt här. Men men. Den var iallafall bra! Helt klart en av dom bästa. Sedan jag såg förra filmen "Harry Potter och Fenixorden" så tänkte jag vafan? Den var ju riktigt dålig!! Men den här var verkligen bra.

Nu har jag nyss badat och täckt för poolen. Idag var det inte alls skönt, bara 27 grader. Kändes jättekallt och badade bara en liten stund och sedan satt jag mig i vildmarksbadet, fast där var det bara 35 grader så det var inge skönt heller.

Imorgon bär det iväg in till staden. Ska fara och hälsa på syrran är det tänkt. Får se vad vi hittar på för roligt. Men det värsta är att jag ska med bussen 12.45. Tidigt! Men bor man i en sån liten "by", så går det inte många bussar. Måste ta mig ut på E4 på nått sätt med. Får se om jag hinner kliva upp och fixa mig innan bussen går ;). När måste jag upp? Typ 11 om jag ska gå? Usch. Måste gå och lägga mig snart då ;)

Nu ska jag se om det fins något roligt på tv. Hörs kanske senare ellre så får vi se om jag hinner med att skriva nånting innan jag far imorgon bitti. (Inte troligt, haha)
 
Klart en av dom bättre Harry-potter filmerna!

/ D

igång igen

Hej :)
Nu är jag hemma igen efter att ha varit hos Robin sedan i onsdags? Haha man ser på statistiken att jag inte har uppdaterat ofta, men det ska det bli skärpning på nu.

I dagarna som jag har varit där har vi inte alls gjort mycket. Bara tagit det lugnt och haft mysigt. Igårkväll såg vi på "Lugnt vatten" på kanal 5. Jag har sett den hur många gånger som helst, men jag tycker den är bra, men det tyckte inte Robin.

Idag klev jag upp runt halv 3, har blivit runt den tiden varje dag. Måste börja skärpa mig med det, men de är ju såå skönt!! Iallafall så plockade jag bort alla saker som låg framme och stökade och sedan for jag hem. Väl hemma så fick jag lov att blåsa upp en madrass så att vi skulle hitta vart hålen var någonstans, sedan skickade dom iväg mig för att lämna tillbaka en hyrfilm och för att fara och handla lite småsaker.

Idag blir det parisare till middag. Alltid gott. Sedan blir det nog till att bada. Jag och Robin for hit igår och badade med. 29 grader i vattnet. Jättehärligt!

Vi hörs senare. Nu ska jag gå ner och se om det finns något att hjälpa till med.


Bara jag som tycker denna film är bra?

/ D


RSS 2.0