Nina Frisk

Hejhej!
Nu sitter jag här igen och väntar på att filmen "Nina Frisk" ska börja. Tror att det var på TV1000 Nordic den var. Den börjar iallafall klockan 1. Nån som har sett den och vet om den är bra? Jag har sett förhandsvisning på tvn förr, men det var ju ett tag sedan. Vet bara att den handlar om en flygvärdinna. Men hoppas det är bra iallafall.

Har suttit nere med pappa och hans tjej och kollat på tv4+. "Skenet bedrar" är ju roligt, men efter det var det massa skit som typ M.A.S.H. Herregud säger jag.

Nu ska jag gå ner och hämta en piggelin och sedan ska jag sätta mig och kolla på filmen. Ha en bra kväll och sov inte för länge imorgon :D


Får hoppas på att den är bra!

/ D

Tjejkväll snart?

Hejhej allihopa :)
Nu är jag hemma för en dag. Robin skulle vara med en kompis ikväll, så jag passade på att fara hem istället för att sitta hemma och tråka hos han.

Igår gjorde vi inte så mycket. Lagade mat. Åt fläskfilé och hemmagjorda klyftpotatisar. Sedan for Robin ut med en kompis och lämnade mig hemma (jag som inte ville följa). Så jag satt och kollade runt på tvn och hade allmänt tråkigt tills han kom hem.

Idag sovde vi alldeles för länge. Kom på att vi egentligen inte borde ha ätit frukost, utan börjat med maten direkt, men så blev inte fallet, och vi åt lite senare istället. Idag blev det en så kallad "Husumstek" och hemmagjorda klyftpotatisar. (Jag vet, men det går inte att bli less på det). Sedan satt vi och kollade på "Bilfixarna" på Discovery. Sedan for jag hem och min barndomskompis Matilda kom. Vi gick ut i skogen och plockade lite blåbär, (blev mer än vi trodde), och åt blåbär och mjölk. Mums! Sedan satt vi bara och pratade en massa om böcker som blivit till film. Att filmerna aldrig kan överensstämma med böckerna. Sedan sa vi att vi ville få ut nått mer av sommarlovet och att det skulle vara kul att typ tälta eller något, men sedan kom vi på att det var väldigt länge sedan vi samlade vårat "tjejgäng" och hittade på nått. Så nu har vi bestämt att vi ska försöka samla ihop alla och kanske vara hemma hos mig och bada, äta gott och ha mysigt. Kanske även sova ute på altanen? Jag hoppas verkligen det blir något, för det skulle vara jättekul! Saknar mina tjejer! <3

Så, nu sitter jag här. Matilda har farit hem och jag försöker få mina kompisar att vilja komma på tjejkväll hos mig :). Alla verkar positiva så det ska nog gå bra.

Nu ska jag gå ner. Pappa kommer snart hem från jobbet, så ska vara lite social. Kanske skriver mer sen. PUSS

Skulle faktiskt lägga in lite bilder med, men orkar inte dra ut datorn för att fixa med kabeln, så tar det sen!

/ D

Girl, positive

Godmorgon.
Vad skönt att solen skiner idag! Fast när man kliver upp så sent så hinner man inte riktigt njuta av den. Fast det blir ju såklart lite varmare ute, och det är ju alltid skönt!

Igår kväll hade jag så tur att jag hittade en film på TV1000 family som hette "Girl, positive". Den handlade om en tjej (ett av barnen i serien DH), som fick reda på att en kille hon haft oskyddat sex med hade Hiv. Den var jättebra och man fick riktigt tänka på att man ska vara väldigt försiktig, för det kan hända vem som helst. Det var iallafall en sorglig film, och man fick faktiskt gråta lite. Det enda som var dåligt var slutet.
För er som inte vill veta slutet, läs inte detta!
Det var så konstigt slut.Det slutade med att tjejen skulle få reda på provsvaren om hon hade Hiv eller inte. Så hon och hennes mamma satt hos doktorn, då han sa:-"Jag har dåliga nyheter", sen slutade filmen. Dåligt tycker jag. Man vill ju följa med efter också ett tag isåfall. Tror ju inte direkt att det skulle bli en 2a.

Nu kan ni läsa igen
Så, vad ska ni göra idag då? Jag ska hem till Robin så fort han ringer. Får se vad vi hittar på. Kommer nog uppdatera väldigt dåligt nu fram till söndag, om jag ens kommer göra det överhuvudtaget. Men ni får ha det så bra så ska jag försöka skriva på fort jag kan. Puss på er sålänge! 



/ D

Nattaktiviteter?

Sitter här och har jättetråkigt. Finns ingenting på tv, och alla är så osociala. Har iallafall pratat med min kompis Angelica och vi har bestämt att vi snart ska hitta på något, så det är ju bra :)

Imorgon så blir det till att bo hos Robin några dagar igen :) Mysigt! Så skönt att bara kunna göra vad man vill och bara njuta av sommarlovet. Hoppas att det blir bra väder så att vi kan fara och bada någon dag med. Så less på att det varken är dåligt väder, och inte heller bra. Vi har ju knappt haft någon riktig värme än.

Menmen, nu ska jag gå ner och hitta på något. I värsta fall får jag väl gå och lägga mig. Någon som har något förslag på vad man kan hitta på när man inte har någonting alls att göra?


Låt solen och värmen komma fram nu!

/ D

Snart skolstart

Hejhej!
Satt nyss och tänkte på att det bara är 4 veckor kvar tills skolan börjar igen. Bara 4 veckor. Vart har sommarlovet tagit vägen någonstans? Jag som inte ens har jobbat eller något, men ändå har det gått så otroligt fort. Känns jobbigt att skolan ska börja igen. Fast det brukar ju vara ganska kul dom första veckorna och få träffa alla kompisar igen + att vi ska få in nya i klassen och att vi ska hitta på massa roliga saker. Men sen är det bara ännu ett tråkigt år med massa läxa och ångest. Tycker inte om att gå i skolan alls. Tur att det är sista året nu och sedan är det slut! Ska verkligen inte läsa vidare sen. Skulle aldrig falla mig in. Är verkligen inget läshuvud som skulle klara av det.

Det är jobbigt att sitta och tänka så här. Det är ju faktiskt hela 4 veckor kvar. Men jag vet att när det kommer närma sig 2 veckor, så kommer jag sitta och räkna dagarna tills vi börjar igen. Tiden går så himla fort. Men jag tror ändå att sista året kommer att bli kanon. Tråkigt är väl att den bästa läraren har slutat, så frågan är väl hur det kommer bli utan han? Och hur kommer schemat bli? Vi brukar ju alltid ha turen att få det sämsta, så det får vi se sen.

Hur tänker ni, när vi vet att skolan snart börjar igen?


Snart skolstart

/ D

nattfilmer

Hejhej. Vad gör ni idag? Jag har nyss ätit falukorvgratäng och mos. Det var faktiskt gott och jag var så hungrig.
Idag har jag inte alls gjort mycket. Jag och Robin kollade på "Spring breakdown". Den vara sådär. Handlade om 3 "töntar" som vuxit upp och skulle på ett vårlov och se efter en tjej, ungefär. Lite småjobbig var den.

Igår kväll satt vi och kollade på "Extreme movie". De var himla jobbig faktiskt. Visst var den ganska rolig ibland, men att den i varje scen handlade om nya personer, gjorde att den vart jättejobbig. Det gjorde ju inte direkt något om man inte ville se klart filmen, för den hade ju ingen speciell handling. Men den handlade om kåta 16 åringar helt enkelt. Sedan kollade vi på "Fired up". Den handlade om 2 rugby-killar som far iväg på ett cheerleading-läger för att kunna välja och vraka bland tjejerna. Den tycker jag var bra. Lite smågullig sådär. Men för killar är den nog ingenting att se. Robin trodde ju att det skulle vara en film för han, men den var i själva verket för mig ;) men det var väl "Spring breakdown", också, inget för killar alltså. Vi satt iallafall uppe till klockan 2 för att kolla på film. Sen insåg vi att det nog inte var så smart att kolla på en till.


"Fired up", klart sevärd enligt mig!

Får se vad som händer ikväll. Kanske ska vara med Robin. Måste bestämma om jag ska fara till mamma också.
Menmen, ha en bra dag så hörs vi förmodligen senare.

/ D

-

Hejhej! Idag har inte hänt så mycket över huvudtaget. Sett på simning. Kul att det kan gå så bra för en som bara är 15 år? Med det vill jag säga att Sarah Sjöström? Hette hon så? Tog vm guld bara 15 år gammal. + att hon på 2 dagar slagit 2 världsrekord. Roligt!

Nu ska jag alldeles strax fara till Robin. Vi ska bara ha det mysigt och kolla på film. Sedan imorgon vet jag inte om jag ska fara till mamma eller inte. Hon slutar jobba 14, och jag vet inte om jag orkar fara då, om jag ska ta en buss senare, eller om jag ska fara ner någon annan dag. Vi får se hur jag känner imorgon.

Ha en fortsatt bra kväll!

/ D

Dålig uppdatering

Hejhej. Förlåt för dålig uppdatering, men jag har bara inte tid. Igår så for vi upp till farmor för att äta middag. Hon hade gjort jättegod kassler med rosmarin, sedan en massa grönsaker och potatis till. Sedan blev det också efterrätt med glass, hallon, grädde och hemmagjorda havrekakor. Min farmor kan hon! Sedan for vi hem. Robin kom. Vi spelade plump. Robin är värdelös på kortspel så det var roligt. Det gick faktiskt bra till slut. Sedan började vi se nån film på canal + comedy kanske? Den hette typ "Eagle vs Shark". Klart världens sämsta film. Så jäkla långtråkig. Men vi såg ändå klart det av nån anledning. Sedan blev det läggdags runt 3.

Vaknade runt 13 imorse. Vi klev upp och åt frukost, sedan hoppade vi i poolen. Var 28 grader idag. Skönt bara man kom i. Så vi badade ett bra tag. Höll på att busa och spelade volleyboll. Nu har jag nyss duschat och skjutsat hem Robin. Väntar på att vi ska äta om nån timme eller så, sedan ska jag till Robin. Så blir kanske ingen mer uppdateríng idag heller. Får se efter maten.

Nu ska jag ner och kolla på tv och sminka mig hade jag tänkt. Ha en bra dag!

/ D

Middag hos farmor

Godmorgon! Har nyss klivit upp och ska gå och göra rent buren åt min hamster. Ska bara äta frukost först. Har tyvärr ingen bild på han på den här datorn, men kan visa en sen.

Idag ska vi fara och äta middag hos farmor. Har inte gjort det sedan hon flyttade, så det ska bli mysigt. Senare så ska jag vara med Robin. Har inte så mycket mer att säga nu, så vi hörs senare.

/ D

Fördel med att bo vid skogen

Förlåt för dålig uppdatering. Skulle egentligen skriva ett inlägg om filmtips, men jag har varit så upptagen idag. Först for vi till mormor och var där i cirka 2 timmar. Sedan for vi hem och skulle grilla, och efter det har vi badat tills nu, så har verkligen inte haft tid.

När vi satt och värmde oss i vildmarksbadet, så kom det 2 rådjur bara typ 15 meter ifrån oss. Helt orädda. Så häftigt. Dom stog och åt och brydde sig inte alls om oss, eller så såg dom oss inte, men vi satt säkert och kollade på dom i 5 minuter. Det är ju en fördel med att bo vid skogen!

Till middag idag blev som sagt grillspett med bland annat fläskfilé, olika sorters korvar, paprika, lök, köttbullar, tomat, m.m. Så bra att alla kan göra ett eget med bara det som man själv tycker om.

Nu sitter jag och äter en piggelin. Köpte ett eget pack idag så jag kan äta hur många jag vill. Haha. Men det är ju så gott på sommaren. Nu ska jag gå ner och äta ostbricka och kanske möjligen spela kort. Ha en bra kväll!


Dom är ju bara för söta!

/ D

Godmorgon?

Kanske lite sent att säga godmorgon nu, men jag har inte varit uppe allt för länge. Jag och Robin låg i sängen tlls typ 14.30. Haha, sedan for han hem, och jag gick och duschade. Har nyss suttit och ätit frukost och kollat på tv med lillsyrran och kusin. Först var det nått barnprogram på barnkanalen, sedan hittade vi "Lotta på bråkmakargatan". Haha, alltid lika kul att se.

Idag händer inte så mycket. Vi kanske ska fara en sväng till mormor, och sedan ska vi grilla. Vi ska nog göra grillspett. Sedan så blir det att bada. Det är 30 grader i poolen. Alldeles perfekt temperatur enligt mig. Som sagt så har jag blivit lite kräsen med hur varmt det ska vara, och under 28 tycker jag är kallt, men 30 grader är perfekt.

Vad ska ni hitta på för roligt ikväll då?

Vi hörs lite senare, nu ska jag gå och föna håret. Ska kanske göra en filmtips-inlägg på tv senare?

/ D

The full monty (Allt eller inget)

Hejhej! Har nyss kollat på "The full monty" eller på svenska "Allt eller inget". Älskar verkligen den filmen. Så jäkla bra! För er som inte har sett den (kan inte vara många) så handlar den om några arbetslösa killar som ska strippa. Dom är ju inte världens vackraste heller. Jag, Robin, lillasyrran och kusin sitter här uppe och har mysigt. Nu ska vi kolla vidare om det finns något att se på tv, annars vet jag inte vad det blir. Men Robin brukar ju vara expert på att hitta något tråkigt program på tv så.


Jag menar, vem kan inte älska den här filmen? ;)

Ha en fortsatt trevlig kväll allihopa!

Färska bär = BÄST!

Hejsan. Har inte haft tid att skriva förrns nu. Idag regnar det för fullt! Har knappt varit något uppehåll alls. Jag och pappa skulle fara och handla, och precis när vi skulle ut därifrån så regnade det som mest. Så typiskt, men den (o)turen brukar jag ha. Igår kväll satt jag uppe och kollade på en film på tv4 film som hette "Boogie nights". Den handlade om att en filmregissör som hittade en kille som han ville göra till porrstjärna. Iallafall, den började 00.15 och slutade inte förrän 02.45, men jag kunde ändå inte sluta titta på den även fast det bara var första halvan som var bra. Men har man börjat se en film, så är det lika bra att se klart den.

Just nu håller vi på att laga mat. Hjälpte till och skalade potatis och sedan kom jag ju på att blåbären har blivit mogna. Så jag tog på mig regnjacka och tog pappas stövlar, och sedan bar det iväg en bit ut i skogen. Vi har skogen bakom huset så det är perfekt. Behöver bara gå utanför tomten så finns det blåbär för fullt! Jag älskar verkligen färska blåbär, det är bland det bästa som finns, helst i mjölk. Men det är ju så jobbigt att plocka en blåbär i sänder, men att ha bärplockare är ju nästan ännu jobbigare, för då måste man ju rensa så mycket. Haha. Sen har vi massa mogna smultron och jordgubbarna har börjat mogna, så kan det bli bättre? Färska bär är bäst! Så nu sitter jag här och käkar blåbär. Det enda dåliga med blåbär är ju att man blir så blå om munnen. Som tur är så går det bort ganska snabbt.


Färska bär är det godaste!

Ikväll ska jag vara hemma och ha mysigt. Robin ska komma och pappa och jag köpte grejer till en ostbricka, bl.a. Vindruvor, (ett måste!), brie ost, (typ den enda osten jag kan äta utan att spy), nån mögelost, olika philadelphia, och en massa kex. Sedan köpte vi vattenmelon också, så gott! Sen hade pappa så svårt att välja vilken naturchipssort han skulle köpa, så det blev 3 olika. Hahaha, sen köpte han godis också. Så en riktig myskväll blir det ikväll!


Det bästa med ostbricka är att det finns någonting för alla!

Idag blir middagen hasselbackspotatis och nått kött som hette Rostas eller nått? Det är kött mellan typ oxfilé och fläskfilé tydligen. Så testa att köpa det istället för oxfilé. Ni kommer inte att bli besvikna, och det kostar betydligt mycket mindre.

Men nu ska jag gå ner och fortsätta hjälpa till med maten. Jag skriver nog en gång till ikväll. Hörs då.

/ D


Förtur med vaccin mot svininfluensa?

Hej :) Måste bara säga att jag blir lika glad varje gång som jag får en kommentar. Så fortsätt med det!
 Idag har jag inte gjort så mycket alls, så jag har inte så mycket att skriva. Åt middag och sedan gick jag och la mig i sängen och somnade i 1 och en halv timme. Vaknade av att det var så jäkla varmt i rummet. Sedan kom pappa in och frågade om vi skulle spela kort, så det gjorde vi. Sen runt 22 så kom Robin hit och var här i en halvtimme, och här sitter jag nu.

Läste nyss det här på aftonbladet. Att varken kungen eller statsministen skulle få förtur på vaccin mot svininfluensan. Näe, varför skulle dom få det? Dom är väl människor som alla andra? Blir så sur på sånt där, herregud. Men nu ska dom ju inte få det, så rätt ska vara rätt! Men sedan står det att brottslingar kanske ska få förtur? Varför det säger jag?

Vad tycker ni om svininfluensan? Jag är faktisk riktigt rädd. jag var t.o.m rädd när fågelinfluensan var i farten, men det var ju ingenting motför det här! Det sägs ju att upp emot 5 miljoner svenskar kan bli smittade om vaccinet blir försenat och om det blir mer aggressiv. Annars ungefär 400 000. Men det är ju nog mycket iallafall. Usch, vet inte om jag överdriver eller inte, men jag känner mig inte alls lugn med det här. Kanske måste isolera mig i mitt rum tills allt börjar bli lugnt? Måste sluta tänka på allt sånt här, dom flesta har ju faktiskt överlevt, eller hur? Men dom som inte har det då? Man tänker ju att "Det där händer inte mig", men så kan man ju faktiskt inte tänka, för det kan ju hända exakt vem som helst.

Nu ska jag sluta tänka på det här för ett tag och gå ner och kolla på tv, ha en bra kväll allihopa.

(Jo, om ni ser att jag har glömt en massa c i vissa ord, så är det för att tangentbordet är knäppt, inte för att jag är dålig på att stava.)

/ D

Klippa gräs = Jobbigt!

När jag klev upp imorse frågade pappa om jag skulle göra någonting speciellt. Jag sa nej, och då frågade han om jag ville följa med och klippa gräsmattan hos farmor. Jag gjorde det för några veckor sedan, och det var det jobbigaste jag gjort på länge, för hela gräsmattan är massa mossa på, så det går såå trögt att styra. Men jag kunde ju inte säga nej när han frågade, så jag åt frukost och for ner dit. Som tur är, så är det inte så bra väder idag motför förra gången som det var stekande sol, så det gick ganska bra. Men jobbigt är det! Men jag tjänade ju lite pengar iallafall. Måste ju göra sånt här för att få lite pengar när man inte har något sommajobb.

Idag ska jag inte göra någonting speciellt. Ska träffa Robin en stund, sedan ska jag bara vara hemma och ta det lugnt.
Men nu ska jag gå, ha det bra så länge så hörs vi sen!


Funderar på att ha den här bilden uppe i hörnet för det var den enda som jag blev någorlunda nöjd med, skulle det gå?

/ D


Ny design

. Nu är den nya designen uppe. Men den är inte helt klar än. Ska nog in en helbild på sidan uppe också, men jag måste fixa en bild först. Så, vad tycks? Jag är iallafall nöjd. Tack Emil för hjälpen! Utan dig hade bloggen sett ut som ett helvete för alltid. Haha.

Sitter och försöker kolla klart på "Heavy petting". Har faktiskt tagit mig igenom den snart. Har varit ute på en liten promenad också. Vi gick ner till hamnen och till arenan, sedan hem. Det är så mysigt att gå vid vattnet. Nu sitter jag och väntar på att få fara till pappa och att få träffa Robin. Får se vad vi ska göra. Ska väl antagligen bara kolla på film eller något. Det märks väl.

Får se om jag har tid att skriva mer senare. Annars hörs vi imorgon. Ha en bra kväll!


Jag just nu

/ D

Rutschkana till poolen?

Hejsan. Har nyss ätit en underbar gratäng med fläskfilé, zucchini och paprika. Till det jasminris. Jättegott! I gratängen var det en sås på grädde, buljongtärning, och sky från fläskfilén. Mamma är så bra på att hitta på nya gratänger, och det blir alltid lika gott!

Har suttit och kollat på filmen "Heavy Petting" med Malin Åkerman i en halvtimme nu, men den är så långtråkig så jag ser klart den en annan gång. Blir iallfall att jag far till pappa ikväll. Då får jag äntligen träffa Robin igen, men dock kommer jag inte uppdatera lika bra som jag gjort i dom här dagarna då. Blir kanske max två gånger per dag då.

Satt inne och kollade på aftonbladet nyss och hittade det här. Haha hur kul skulle det inte vara att ha den på gården? Vi som har pool och allt :D Haha. Näe, nu ska jag hitta på nått annat roligt. Ska nog följa med mamma och hennes sambo ut och gå en sväng om dom ska göra det. Solen skiner ju för fullt. Vad har ni för väder? Hörs sen!


Hur kul skulle det inte vara att ha en rutschkana till poolen?

/ D

Morron

God morgon. Vaknade alldeles nyss och fick lov att kliva upp även fast jag inte ville. Har lovat att väcka mamma som har nattskift. Nu sitter jag här och äter frukost och undrar vad som kommer att hända idag. Måste ta lite bilder som jag kan ha på headern. Men det är så svårt att få bra bilder, helst när man måste. Aja, får se hur det blir med det. Men vi hörs senare. Nu ska jag kolla runt lite.

/ D

Dags att sova

Hej igen. Nu ska jag ta och hoppa i säng. Klockan blev helt plötsligt lite mycket. Har suttit hela kvällen och kollat på film, och äntligen har jag en som ska fixa iordning bloggen! Inge kul att ha fula mallar som man kan välja på. Nu ska den få ett riktigt utseende! Tur man har vänner som kan :)

Har suttit och kollat på "Georgia rule" samtidigt som vi har pratat om hur bloggen ska se ut m.m. Kan ju säga att det tog vääldigt lång tid att se klart på filmen. Började se den strax efter 12, och nu har jag precis sett klart den. Haha. Menmen, det är ju sommarlov, så what the hell. Filmen var ganska bra. Lite långdragen men inte så att den blev jobbig. Kanske inte en film man vill se igen på ett tag, men värd att se ändå.

Nu ska jag skynda mig att hoppa i säng. Vill ju inte sova bort hela dagen imorgon. Hoppas bara att alla irriterande måsungar som bor uppe på taket kan hålla tyst inatt! God natt allihopa.


Filmer blir bra med duktiga skådespelare!

/ D

Filmmaraton

Har nyss kollat klart på "Störtkär" på tv 3. Var det bara jag som tyckte att huvudrollen Monica Potter var väldigt lik Julia Roberts? Jag tänkte först att det var henne, samma leende. Men det var det inte! Filmen var iallafall ganska bra, tror att jag sett början förut, men aldrig hela filmen.

Idag har jag haft ett riktigt filmmaraton. Började med att jag kollade på "Atlantis". Haha, jag vet, det är en barnfilm, men jag tycker att det är bra. Sedan blev det "It´s a boy girl thing". Den är ungefär som "Freaky Friday". Att dom byter kroppar med varandra. Den var ganska bra, även fast man fattade hur filmen skulle sluta. Sedan nu såg jag på "Störtkär". Tror att jag ska se en film till nu, men jag vet inte riktigt vem, men det tar jag sen.

  
                                            Jag är en riktig allätare!

Hur har er dag varit?

Filmer på tv

Tänkte bara ge er lite filmtips om vad som går på tvn ikväll.

Klockan 21.00 på tv 6:
American pie, the naked mile
Den har väl alla American pie älskare sett? Jag personligen tycker att den inte är bland dom bästa av filmerna, men den är ändå bra!

Klockan 21.00 på tv 3:

Störtkär
Den tror jag inte att jag har sett förut, men det har jag säkert, men den verkar bra, så den ska jag satsa på att se. Alla gillar väl Freddie Prince jr?

Klockan 21.00 på kanal 9:
En sexmissbrukares bekännelser
Den här har jag ingen aning om vad den är bra eller dålig. Det står att den handlar om en gift kvinna som har en hemlighet. Hon är sexmissbrukare och det leder henne till möten med farliga män. Kan ju vara intressant, vad vet jag?

Ni kan gå in och läsa mer om dom här! eller kolla efter vilka andra filmer som går om ingen av dom här verkar bra.

   
                    Bara att välja och ladda upp inför filmkväll!

(Hittade ingen bild på den sista filmen)

Godmorgon

Godmorgon! Vaknade för ungefär en timme sedan. Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra. Blir nog ingenting speciellt. Kanske ut och ta en promenad? Fast jag har inga bra skor här, men ändå.  Har inte mycket att skriva nu, så vi hörs senare.

/ D

Läggdags

Hade tänkt att gå och sova nu istället. När jag var och borstade tänderna insåg jag att jag var alldeles röda i ögonen efter att ha suttit vid datorn alldeles för länge. Sedan så tänkte jag, varför vara uppe och kolla på en film till nu liksom? Klockan blir ju lite för mycket då. Och jaa, kan väl vakna lite tidigare på morgonen för en gångs skull?

Nu ska jag gå och läsa lite Kalle Anka, sedan läggdags. Hörs imorgon! Godnatt

/ D

The cutting edge

Har nyss suttit och sett på "The cutting edge 2. Chasing the dream". Har sett både 1 och 2 flera gånger. Tycker nog att 3an var sämst, som det brukar vara, men jag tycker faktiskt 2an är bäst. Dom handlar iallafall om konståkning. Tjejen som var med i 2an var med i 3an med, men inte samma kille tror jag. Vet inte om det ska föreställa det heller, men om det ska vara så, så fattar jag ingenting. I slutet på 2an blir dom tillsammans, och det får man ingen förklaring till i 3an så jaa. Lite komplicerat, men man förstår om man ser dom. Jag tycker iallafall att dom är bra, men väldigt förutsägbara alla 3. Men om det inte är så, så blir man ju bara besviken ;)

Menmen, nu ska jag förmodligen se på en film till och käka piggelin. Mums. Berättar kanske om det sen. PUSS


  Bra för oss som gillar kärleksfilmer!

/ D

Se film online

Robin visade mig en sida häromdagen som man kan se film gratis på. Tyvärr är nästan alla filmer utan text, men för mig går det bra ändå. Är ganska många nya filmer som man vill se, så den är toppen!

Ni hittar sidan här! http://www.moviestream.se/ .


Man kan bl.a. se filmen 17 again där!

Sedan måste jag fråga om det finns någon som kan göra om min design? Hör av dig isåfall!

Piss väder

Hejsan! Vilket skitväder det är idag då. Jag och mamma skulle ut på stan och handla m.m. och jag frågade om jag skulle ta med ett paraply, men då sa hon att det inte regnade så mycket. Men när vi kom ut så riktigt öste det ner! Haha. Tur jag hade huva på jackan.

Iallafall. Gick och la mig runt 3 igår. Vad gjorde jag uppe så länge? Ingen aning. Menmen. Idag har jag duschat och nu ska jag hjälpa mamma med maten. Blir leverbiff och potatis. Bara jag som tycker det är gott eller? Haha. Vi hörs senare!

Måste ju också bara säga grattis till bloggerskan "Ella Marie" som fick sina tvillingar imorse :)

/ D

Sluta byt skådespelare!

Filmen blev  "The prince and me 2". Det jag inte kan fatta är varför man ska göra en film till om man inte ska ha samma skådespelare? I den första filmen var Julia Stiles med, men nu var det någon helt annan som inte var bra alls. Visst, dom var ganska lika varandra, men man vill ju att det ska vara samma person! Det blir ju inte samma annars. Men iallafall, den var väl rätt okej, man fattade ju hur den skulle sluta så det var ju inget speciellt.

        
Varför är det jämt första filmen som är bättre? Och varför byta skådespelare?

Pappa ringde mig från jobbet och skulle hitta en sak på datorn. När syrran var med i storstadspojkens blogg. Haha snacka om att dom är ganska otekniska där då. Fick sitta i telefon i 5 minuter för att dom skulle hitta det. Haha han är söt han.

Hittade piggelin i frysen. Den har blivit min favoritglass nu. Sitter också och lyssnar på alla motorcyklar/mopeder eller vad det nu är som kör här uppe på e4an. Jag fick upp mitt fönster! Eller jaa, det andra. Tänkte inte på att jag hade dubbelfönster, för jag har bara öppnat det enda, men det andra gick ju hur bra som helst att öppna, så nu är det svalt och skönt i mitt rum.

Nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Känner mig inte direkt trött, men det finns ju inte ett skit att göra! Kanske ska se en film till? Känns ju inte så lockande. Har också 3 stycken olästa "Kalle Anka" tidningar som har legat och väntat på att jag ska komma och läsa dom. Det är det bästa med att komma till mamma. Haha. Men tyvärr så har jag en så dålig sänglampa, så det är inte så roligt heller. Vi får se vad det blir. Skriver nog inte mer ikväll. Så vi hörs imorgon. Puss

/ D

Hur får jag upp mitt fönster?

Ni sitter jag här och har tråkigt. Finns verkligen inte mycket att göra i denna stad. Sitter bara inne och har tråkigt. Ska nog se en film snart, vem det blir kan jag skriva sedan.

Jag har haft så himla ont i mitt vänstra ben idag. Vet inte vad det är för fel? Det är ovanpå det gör ont. Aja, det går nog över.
Sedan så är det så varmt i mitt rum, (Bor på översta våningen) och jag får inte upp fönstret!!! Det har typ svullnat efter regn eller något. Så irriterande! Kommer svettas ihjäl inatt. Sedan att datorn och tvn står på gör ju inte att det blir så mycket kallare heller. haha. Nu ska jag slå en signal till Robin och sedan blir det film. Hörs sen!


Jag vill också kunna öppna mitt fönster! :(

Döden på djurfarmen

   Igår kväll när jag satt och väntade på att Robin skulle komma, slog jag på tvn och började se på en dokumentär som hette "Döden på djurfarmen". Den handlade om en kille som började jobba på en djurfarm med grisar, och skulle ha en dold kamera för att bevisa att dom hängde vissa av sina grisarna. Det var jättehemskt att se. Grisarna som var dräktiga fick stå i en jättetrång bur. Dom kunde inte röra sig och dom kunde knappt lägga sig ner. Där fick dom stå i cirka 100 dagar!! Sedan när dom fött ungarna så tog dom ungarna ifrån mamman efter 2 veckor. Mamman blev då oftast helt förstörd och vägrade äta och dom flesta dog. Dom tog ungarna för att väga dom, och dom hade en plåtbur som dom KASTADE grisarna i!!! Vissa hamnade på kanten och slog sig och föll utanför. Det var säkert 5 meter dom kastade dom ifrån. Sedan var buren ganska djup, så dom som låg underst kan ju knappast ha haft det så skönt. Men just att dom kastade dom var så himla hemskt.
Dom fick iallafall sitt bevis på att dom hängde grisarna till slut. Dom tog en traktar och hade en järnkedja som dom hängde runt grisens huvud, och hissade sedan upp den. Det tog flera minuter innan den slutade sprattla.

Hur kan man behandla djur så? Har människor inget vett i huvudet alls? Sedan just att grisar har varit mitt favoritdjur en gång i tiden gör ju inte att jag mår så bra av att se sådant. Jag kan iallafall inte fatta hur man kan göra så. Så himla hemskt.


Vem kan göra så mot dom här?

Men iallafall. Nu har jag kommit till mamma. Ska vara här i 3-4 dagar. Får se om vi hittar på något speciellt. Nu ska jag fortsätta

Badkruka?

   Det blev en tur till Mosjöns camping idag för bad. Tyvärr tror jag att jag har blivit lite bortskämd med temperaturen på vattnet eftersom att vi har pool. När jag badar i den är det oftast 27-30 grader, så att bada i ett hav eller i en sjö som det är cirka 20 grader i går inte för sig. Alla badade utom jag och Robin. Eller ja, jag doppade faktiskt kroppen, men jag höll på att frysa ihjäl. Lite tråkigt, för jag tycker det är kul att bada, men det får nog bli så att jag håller mig till poolen och vildmarksbadet i fortsättningen! 

   Nu sitter jag här hemma och väntar på att Robin ska komma. Jag lyckades övertala han att komma hit om han fick vara ute med sina kompisar först, så vi får väl se när han kommer ;) Menmen, nu ska jag gå ner och kolla lite på tv och hoppas på att han kommer snart. Jag börjar faktiskt bli lite trött. Sov så gott!

/ D

Städning och gräsklippning

   Idag har vi städat och klippt gräset. Jag började dammsuga medans Robin började klippa gräset. När jag var klar gick jag ut och hjälpte han med det. Att det är så jäkla jobbigt att klippa gräset? Haha. Jag gick dessutom med en sån där gammal handjagare eller vad dom kallas. Usch. Dessutom skiner solen för fullt. Nu skulle man vilja fara och bada, men det är ju så himla kallt överallt så det går ju inte så bra.

   Ikväll ska jag fara hem igen. Ska packa för att fara till mamma några dagar. Får se om vi hittar på något kul då. Tyvärr jobbar mamma nattskift, men det ska nog gå att hitta på något iallafall. Menmen, nu ska jag gå ut och sätta mig i solen igen. Vi hörs nog mer ikväll när jag kommer hem.

/ D

Kallt i havet

   Det blev att vi for en sväng till Salusands badstrand idag. Vi kom dit och la oss för att sola, men när vi sedan skulle bada så märkte vi att det inte gick. Var så jäkla kallt i vattnet! Gick knappt att doppa fötterna. Hela stranden var full med folk, men det var bara cirka 4 stycken som badade. Haha. Är det bara vi i Norrland som har det så kallt i vattnet eller?
Aja, nu har vi nyss ätit och vi sitter och funderar på om vi ska försöka fara och bada någon annanstans. Får se hur det blir. Senare ska vi bara mysa. Ikväll är det nog sista natten innan dom kommer hem, så imorgon ska vi städa, klippa gräset m.m. Vi hörs.

/ D

Sol och bad

   Godmorgon, godmorgon! Solen skiner och jag vill fara och bada, men Robin ligger bara kvar i sängen. Måste försöka få upp honom! Men iallafall, har nyss ätit frukost och nu väntar jag på att han ska kliva upp.

   Igår gjorde vi ingenting speciellt. Medans Robin var i stan så for jag hem till pappa. Det åskade igår med  Det är så mysigt då man bara hör det långt borta. Annars är jag livrädd. Senare när han kom hem så lagade vi mat. Åt runt 20.00. Sedan gjorde vi inte så mycket mer. Ändå flög tiden fram. Vi sa att vi skulle kolla på film, men klockan var då redan 1, så vi gav upp den tanken. Menmen, nu ska jag gå ner och hoppa i sängen och hoppas att vi kan fara och bada. Ha det bra!



/ D

Grillning

   Hej! Igår blev det fläskfilé och hemmagjorda klyftpotatisar till middag. Det är ju så gott! Sedan var det tal om att vi skulle fara och bada och grilla, men solen försvann och det blev kallt, + att det åskade lite smått, så vi startade grillen hemma istället. Senare såg vi på filmen "Harold och Kumar", vet inte vilken av dom det var men, såg halva, sen blev klockan så mycket så vi gick och la oss istället. Sen imorse såg vi andra hälften. Ganska bra faktiskt.


Verkligen sevärd!
 
   Nu har Robin och en kompis farit in till stan. Jag stannade hemma för jag har inte så mycket pengar. Så nu har jag förberett lite till maten. Skalat potatis och hackat i dom. Det blir nämligen hasselbackspotatis idag. Mums. Vet inte vad vi ska äta till än, men kanske kyckling. Blir dock inte middag förrän runt 20 ikväll. Funderar på om jag ska fara en sväng till pappa nu. Har inte så mycket att göra här ensam. Senare kanske vi ska fara och bada. Solen är ju faktiskt framme idag med konstigt nog.
Ha en bra dag!


Igår kväll grillade vi hemma istället för att fara ut. Mums!

Bilder från Näske

Här kommer lite bilder från när vi var och fiskade i Näske.


Här är några av våra fiskar. Fick ungefär 4 stycken till efter de här.


Så här ser det ut i Näske.En 4-kantig "bassäng" med bryggor runt.
Ett hus där dom säljer fisk och lite annat.

  
Äntligen har jag fått min mobilkabel så att jag kan lägga in lite bilder.
Nu har vi nyss ätit frukost och ska fara och handla lite småsaker såsom grönsaker m.m. Tänk att man kommer på nya saker man måste handla hela tiden. Idag vet jag inte vad vi ska göra. Funderar på om vi ska fara ut och grilla ikväll, fast jag känner mig inte så sugen. Menmen, vi hörs nog semare.

/ D

Huslig

   Hejsan.Nu sitter jag här och har nyss duschat. Robin for ut en sväng med en kompis och lämnade mig ensam hemma.Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Solen är ju framme så jag ska nog gå ut och sätta mig en stund. Sedam ska vi grilla kyckling och göra egen klyftpotatis. Gott! Senare ska nog en av hans kompisar komma hit och umgås lite med oss. Så jaa.
Igår kväll kollade vi på "I am legend" och "Sex drive!. Den förstnämnda har jag sett hur många gånger som helst, men jag tycker den är lika bra varenda gång jag ser den. Sedan sex drive var väl inte så jättebra. Den var bra från början med ballade sedan ur och blev långtråkig. Satt halva filmen och väntade på att den skulle ta slut så att jag fick gå och lägga mig! Haha.

  
I am legend är ett måste för filmälskare!

   Nu ska jag vänta på att Robin ska komma hem så att vi kan fara och handla lite småsaker. Men nu tror jag att jag ska gå och skala potatis. Så roligt att få ta hand om sig själv och laga egen mat. Älskar att laga mat! Vi hörs sen.

/ D

Hos Robin

   Nu sitter jag uppe hos Robin och har nyss ätit mat. Vi skulle grilla, och hade för lite tändvätska märkte vi efter ett tag, då det inte blev någon värme. Som tur var hade dom en eltändare. Så efter en och en halvtimme så var maten äntligen klar! Haha. Blev iallafall grillspjut och pommes frites. Upptäckte när vi skulle äta att vi inte hade någon cremé framiche så att vi kunde göra någon sås, så det blev ganska torrt. Men det gör vi inte om imorgon om vi behöver något sånt. Nu ska vi kolla på ett till avsnitt av "Maria Wern, främmande fågel". Tycker inte om sånt, men det gör Robin, så jag får väl offra mig då.

   Skönt att solen börjar titta fram nu. Lite synd att klockan är så mycket att det inte ger någonting, men jag hoppas att den håller i sig tills imorgon så att jag kan sola ryggen. Magen och benen ska inte solas på ett tag. Snacka om ont jag har.Nu ska vara lite social. Skriver kanske mer ikväll, annars hörs vi nog imorgon.

/ D

Solbränd

   Igår hade jag fullt upp hela dagen, så orkade inte sitta här. Min yngre storasyster kom hem på besök och badade och hade mysigt. Var så länge sedan jag träffade henne nu, så det var kul. Vi satt ute hela dagen i solen, och jag som inte riktigt tål solen, blev såklart knallröd över hela kroppen. Benen, magen. Usch, hade faktiskt svårt att sova inatt. Sedan fick jag sommarens första sticka i foten. Den var typ 1 cm, och satt ganska långt in, så storasyster satt i säkert en kvart och försökte få ut den. Gör ont än idag. Men iallafall. Idag ska jag till Robin och ska bo där i veckan. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på att göra, men det blir nog bra. Jo, dessutom fick jag nått fel på högra ögat igår. Fick jätteont. Imorse när jag vaknade hade ögat svullnat upp och så. Vet inte vad det är, men det går nog över. Nu ska jag ner och packa. Hörs sen

/ D

Härligt!

   Vilken fin dag det blev helt plötsligt. Äntligen är solen tillbaka!

   Har nyss badat i poolen. 31 grader var det. Så nu har jag nyss duschat och ska göra iordning mig för att möta mamma på jobbet och hämta lite saker. Sedan ikväll ska jag vara med Robin. Har också varit ute och kört typ 10 minuter idag. Körde dragläge i en brant backe och så. Jag fattar inte varför jag inte riktigt vågar gasa? Får ju kärringstopp hela tiden för att jag inte vågar det. Pappa bah: - GASA. Jag bah men jag gör ju de. Men tydligen inte :D Haha aja. Vad tror jag egentligen? Att bilen ska fara iväg som ett spjut eller? Aja.

   Har faktiskt inte så mycket mer att säga just nu. Får se om jag skriver mer sen eller om vi hörs imorgon. Ha en bra kväll.

/ D

Dåliga filmer

   Har nu suttit och försökt hitta en bra film på tv. Det fanns mycket filmer, men vilka är bra då det inte står någon handling i tidningen? Började se en film på en kanal. Bytte till en annan för att den var så dålig. Höll på så tills vi hittade en film som såg normal ut. Har nu suttit och försökt se den i en timme, men nu gav jag upp. Har aldrig sett en dåligare film. Var nån på Showtime, så vad kan man förvänta sig?

   Idag har jag inte gjort mycket. Så dåligt väder så att man inte har lust att göra någonting alls. Spelat "Gin rummy" två gånger idag med familjen. ( Kortspel som tar ca 1,5 - 2 h att spela ) Sedan fick jag och lillasyrran göra egen mat, för pappa och dom skulle äta surströmming. Finns det någon vidrigare lukt än de? Usch. menmen, nu tror jag att jag ska gå och lägga mig i sängen och läsa Kalle Ankas pocket ;) Fick ju inte sova ut i morse så jag känner mig lite trött. Vi hörs väl imorgon. God natt!

/ D

Regnväder

   Vem är det som har beställt detta väder? Det började regna runt 16 igår eftermiddag och nu regnar det med. Har väl varit lite uppehåll, men ändå? Så less på detta väder, vill ha sol igen! Men iallafall. Igår kväll for jag till Robin. Vi kollade på "Heartbreak hotell" och "Jalla, Jalla". Haha. Så jäkla klockrena. Sen runt 2 ville Robin sova även fast jag inte var trött, så fick offra mig att sova. Imorse väckte han mig vid 11. Snacka om att jag blev sur då. Har inte klivit upp före 12 - 13 på länge. Vi låg och busade och skrattade. Sedan för en kvart sedan for jag hem. Blev ganska blöt. (Körde moppe). 

   Nu vet jag inte vad jag ska göra. Pappa är borta någonstans och lillasyrran ligger kvar i sängen. Hade lust att gå ut och gå, men det är nog inte så lyckat i det här vädret. Ska gå och kolla om det finns något på tv. Hörs sen

/ D

Rubrik

   Vilket väder det är ute. Det var ju ändå ganska bra morse? Men nu spöregnar det istället. Kul att bo i Sverige!
Varit ute och övningskört idag igen. Börjar kännas lite bättre nu. Men ändå så är det lite läskigt tycker jag. Får se om jag kommer få nått körkort eller inte. Haha, det är så tråkigt att fylla år sent på året. Alla kompisar har ju typ redan körkort. Orättvist tycker jag. Sen undrar jag varför alla killar har lättare för att köra bil? Också orättvist. Aja, har inte bråttom med att ta mitt körkort. Ska skriva in mig på nån körskola till hösten. Tips på någon bra? Sedan har jag sagt att huvudsaken jag har körkortet tills nästa sommar

  
Aja, hade tänkt att vara med Robin nu men han svarar inte i telefonen, sedan ringer han inte heller. Vilken pojkvän man har? Nu ska jag gå ner och vänta på att han ska ringa. Hörs

/ D

Hopplöst

   Känns som att jag är helt borta. Jag vet typ inte ens vilken dag det är idag. Vad gör alla? Har inte hört av nån på länge.
Måste göra nånting. Blir alldeles deprimerad av att bara gå hemma. Sedan behöver jag pengar. Kanske måste ta och skaffa mig en ny, rik pojkvän? Näe med seriöst. Känns ju lite dumt att bara be föräldrarna om pengar.

   Pappa har iallafall satt på värmen på poolen igen. Så om nån dag är det varmt igen. Kanske ska dra ihop ett gäng och spela volleyboll? Haha, nån som är på? Nu ska jag bege mig. Vi hörs.

Jag idag
Jag idag

/ D

-

   Idag har jag inte gjort ett skit, rent utsagt. Var ute och övningskörde, var hos farmor och lämnade ut massa grejer till en gubbe som skulle köpa dom, varit med Robin ett tag och umgåtts med familjen, Nu sitter jag och kollar på tv och jaa.
Snacka om tråkigt liv man har!

/ D

Minnen

   På sistone har jag drömt sådana konstiga drömmar. Drömt om mina gamla klasskompisar och om saker som jag gjort förr.

   Det är konstigt att man kan sakna en tid så mycket. Hur roligt vi hade i 6:an och hur otroligt knäppa vi var i högstadiet.
Har så himla mycket minnen ifrån just högstadiet. Hur jag blev kallad "krullpatrull" på grund av mitt lockiga hår, hur fult klassrum vi hade, hur sur jag blev när vi hade läger på ålidberget med konfirmationen, när min bästa kompis stötte på killen jag var kär i, hur han och jag höll på hela högstadiet, men aldrig riktigt blev tillsammans, när jag, lillasyrran, sandra, bea, emil och jimmy?, spelade "kasta gris" och mormor kom ut flera gånger och sa att klockan var så mycket och att vi skulle fara hem, även fast den bara var runt 22. Hur roligt vi hade på konfirmationslägret i saxnäs. Haha bara Håkans min när han kom in i vårt rum och såg att jag och Erika låg i samma säng. So what? Att jag och Erika körde moped in till stan bara för att vår kompis KANSKE skulle uppträda. Hur dum får man inte vara? Klockan var ganska mycket då med, och KALLT var det. :- Jag såg en björn, haha joo tjena. Sedan att vi hämtade Matilda runt 12 ? och for hem till mig och kollade på "Hajen 4" i typ max en timme, sedan var alla så trötta.

När vi var och spelade bowling med klassen och klotet flög bakåt. Haha fan va vi skrattade och när vi var och spelade bowling med massa kompisar. Jag, storasyster (har 2), och massa folk från klass 9A. Var kanske 8A då, men iallafall. Jag fick lov att vara ensam tjej bland 3 killar. Tyckte det var pinsamt då.
Hur jag aldrig kunde bestämma mig om jag skulle vara tillsammans med min dåvarande pojkvän. Vi hade pauser hela tiden och jag gjorde vad jag ville. Ändå blev jag så ledsen då det tog slut, även fast jag aldrig riktigt var kär i han. Det är nog det största misstaget jag har gjort och kastat bort typ 8 månader på han. Tänk allt kul jag kunde ha gjort annars?

Bara allting jag har gjort tillsammans med Ange. Fyfan vad kul vi haft alltså. Så jäkla mycket minnen att det inte går att beskriva. Typ elda hårmousse på golvet. Vem kommer på en sådan sak? Hoppas att vi får uppleva fler minnen!
Och såklart med Ange, Morgan och Robin. Haha i tältet. Men den bästa tältningen ever kommer ändå vara innan 7:an då jag, ange, robin, jonas och oliver tältade. Har nog aldrig haft så roligt någongång. Så tråkigt att alla ljudinspelningar är borta. Haha när jag börja tänka på det. haha alla roliga ljudinspelningar jag och Ange gjort. Skulle göra vad som helst för att få höra dom. haha, synd att dom är borta.

       
Hur kul har inte vi haft? Gammal bild!    "Klockan är mycket, far hem" Hahaha
 
    Klockren tältning. Stackars tält

   Det finns så himla mycket minnen, och jag längtar tillbaka så mycket. Saknar min gamla klass, 9B, så otroligt roligt som vi hade. Men man kan inte tänka så. Nu ska jag se framåt och tänka att det sista året på gymnasiet kommer bli det bästa ever. Vår lilla 3:a, på 6 pers, ska ha så jäkla roligt. Vi ska röja på alla studentpartyn och stå där på flaket och tänka at vi inte kunde ha haft ett bättre sista år!

Inte som jag tänkt..

   Kvällen blev inte som jag tänkt den. Robin ville vara hemma, så det blev en kväll ensam igen. Blev lite besviken. Spelade kort med familjen istället. Fanns inte så mycket att göra annars. När vi sedan spelat klart kom jag ju på att jag skulle se Michael Jacksons minnesstund på tv, men då var det ju försent. Ska se på tv4 nu klockan 23.10 istället tror jag att det var.

   Dagarna går så fort och jag har inte gjort ett skit än på sommarlovet. Knappt varit med några kompisar heller. Så jäkla tråkigt när man inte har något sommarjobb så att man kan få lite pengar heller. Kan ju inte göra nånting! Måste ta och hitta på någonting känner jag. Men det är bara så tråkigt att alla kompisar är upptagna hela tiden. Men jag måste göra någonting av mitt sista sommarlov. Nån som hänger på?

   Nu måste jag gå härifrån innan jag blir deprimerad. Känns som att livet passerar framför ögonen på mig. Känner att jag börjar bli gammal utan att ha gjort något kul. Har inte varit någon vild tonåring som levt livet. Måste ta och göra nått innan jag blir för gammal. Haha. Nu får jag ge mig. Nu ska jag gå!



Så här ser jag ut just nu

/ D

Film i regnet

   Finns inte så mycket annat att göra än att kolla på film och bara mysa när det regnar.
Satte mig framför tvn och kollade igenom alla kanaler när jag till slut hittade en film på nån canal + kanal.
Den hette "Nu eller aldrig". (Originaltitel "The bucket list") Den handlade om 2 cancersjuka gamla gubbar som träffas på sjukhuset, Jack Nicholson och Morgan Freeman, får reda på att dom ska dö inom ett år. Så dom skriver en lista på vad dom ska göra innan dom gör.
Det var en underbar film tyckte jag. Den borde ni se! Har också suttit och filat ner mina naglar med en askass nagelfil. Jag mår dåligt när jag håller på med mina naglar. Det är konstigt. Förr när mamma skulle klippa mina tånaglar så fick någon stå och hålla i mig så att jag inte skulle svimma av typ. Aja, konstigt.


Denna berör.    Måste ses!

   Nu ska jag gå ner och laga mat. Dom andra ska äta fisk så jag måste fixa något eget.
Sedan undrar jag vart Robin håller hus?

/ D

God morgon

   Jag vaknade för ca 1 timme sedan. Har ätit frukost och är lite besviken på hur vädret är. Det riktigt spöregnar ute!
Nu vill jag ha tillbaka solen och värmen som snart har varit borta i en vecka.

   Har inte så mycket att skriva nu. Jag ska gå och duscha och hoppas på att Robin snart kommer hem och ringer mig :)
Vi hörs senare!

/ D


Fiskedag

   Imorse runt 11 ringde pappa hem och sa att vi skulle göra oss klara för att fara till Näske och fiska. Så vi klev upp och gjorde oss klara, pappa kom hem och vi for iväg. Väl framme så han lillasystern bara kasta ut så hade hon en på kroken. (Körde på mete) Sedan när hon fått av fisken och kastade i igen så fick hon en direkt igen. Men sedan var det min tur. Jag fick typ 5 stycken inom loppet av en halvtimme/45 minuter. Sedan efter några fiskar till sa pappa att vi bara skulle ta upp nån till för att det är ganska dyrt att fiska + att det knappt kommer att ätas upp om vi får så många fler. Men då kom storasystern och engelsmannen dit och då ville dom också fiska så då blev det typ 4 fiskar till. Så det blev lite dyrare och mycket mer fisk än vi trodde ;) Haha. Det är typ ingen som äter fisk i vår familj. Jag äter inte och knappt lillasyrran så jaa.
  
   Det blev till slut 13st regnbågar på sammanlagt 20,4 kg! Haha. 1300 kr. När vi sedan kom hem så skulle vi rensa dom och ta ut allt bajs, så pappa skar upp dom och tog ut inälvorna, jag torkade av dom och lillasyrran packeterade. Usch, hatar verkligen fiskar :D. Sedan när vi precis var klar så kom min farmor och moster + familj och skulle gratta pappas tjej som ha fyllt 50, men just idag hade hon farit till hennes dotter i övik. Men vi hade trevligt ändå. Jag och min kusin och hennes kille spelade biljard som jag vann! Iallafall när vi spelade allihopa. Haha. Så dom fick ta med sig en fisk hem, farmor fick en, och jag och lillsyrran tog en tur till mormor med en också. Så vi "spöade" henne på 500 m.m.

   Imorgon far engelsmannen hem och älsklingen kommer hem :) På tal om det. Min syrra och hennes pojkvän (England) var med på ett kort på blondinbellas pojkvän Nils blogg igår. www.storstadspojken.se . Det stog typ att idealet på öviksborna ska var att ha lika stora biceps som flickvännens midja. Haha han är ju inte ens öviksbo? men han är enorm! Haha. Nu ska jag skynda mig ner och kolla klart på "Skenet bedrar" ¨på tv 4+. Pappas favoritprogram.

   Har tagit lite bilder idag som kommer in senare. Har sladden hos mamma. Hörs imorrn!

  
/ D

God kväll

   Vilken trevlig kväll det blev helt plötsligt. I morse sa jag hejdå till Robin och for hem och hämtade lillasystern och for till mormor. Var där och spelade kort och åt glass och jordgubbar då pappa ringde och sa att vi skulle komma hem och hjälpa till med maten. Då frågade han om mormor också ville komma. (Mina föräldrar är skilda). Så då blev hon överlycklig. Så jag och Michelle for hem och hackade grönsaker till tacos oh sedan kom min storasyster och hennes pojkvän ifrån stan och hade hämtat både mormor och farmor. Så nu har vi suttit och ätit tacos och haft det mysigt. Det var så roligt, för mormor hade aldrig ätit tacos, så det var himla roligt att se.

   Nu ska vi kanske ut och spela kubb. Engelsmannen har ju aldrig sett det förr så han ska väl få testa det. Men jag och pappa är ändå oemotståndliga!

/ D

-

   Hejsan. Vaknade för ungefär 2 timmar sedan, länge sedan jag sovde så länge. Gick och la mig runt 2 igår så det är skönt att kunna sova i 11 timmar. Jag blir inte riktigt utvilad om jag inte får sova i ca 10-12 timmar  så det var jätteskönt.

  
Idag har jag inte hunnit göra något speciellt. Legat och läst lite och tvättat håret och kollat lite på tv. Senare ska jag nog vara med Robin. Han ska fara bort i 2 dagar nu så jag måste passa på. Har inte så mycket att skriva nu så jag får se om jag skriver mer ikväll.

Så här ser jag ut idag.

/ D 

God natt!

   Hej :) Har just suttit och kollat på "wrong turn 2". Älskar sånna filmer :D Haha pappa tycker att jag måste vara störd som gillar sådana filmer, men det finns ju knappt några bra skräckfilmer idag? Iallafall. Idag har jag inte gjort mycket alls. Varit ute och övningskört igen. Börjar få kläm på det där med växlingen och så nu :)  Har också badat i poolen och spelat volleyboll där. Hahah jag fick knappt spela nånting för pappa tog alla bollar. Efter det så badade vi vildmarksbad. Spelade lite kort och kollade på wrong turn. 

   Funderar på om jag ska gå och lägga nu eller om jag ska göra nånting. Är inte trött men det finns inte så mycket att göra då alla har gått och lagt sig. Det är så skönt nu när min pojkvän äntligen har fått sommarlov också, så då kan man vara uppe hur länge som helst med honom. Aja, får se vad det blir nu. Ska gå och borsta tänderna så ser jag sen.

   Hoppas att vi far och fiskar imorgon på en fiskeodling eller vad man säger. Jag älskar att fiska där, men jag hatar att äta fisken ;)

Hörs!
/ D

Dagen

   Natten till idag var hemsk! Sovde hos min pojkvän och till att börja med så var jag inte ens trött när vi gick och la oss, men sedan så är han lite förkyld och han andades så högt hela natten! Jag har så svårt att sova när det låter omkring mig men det var hemskt! Runt 6 imorse vände han på sig och först då så blev han tyst. Men då klev hans mamma och hennes kille upp. Så då fick jag vänta en timme till tills dom for på jobbet. Sedan for Robin på jobbet runt 9 och då fick jag sova tills han kom hem på lunch klockan 11 och då for jag hem, så det blev inte så mycket sömn för mig inatt.   

Men annars har det varit en bra dag. Har varit ute och övningskört. Har bara kört med pappas automat-bil förr och nu hade vi lånat en "riktig" bil så att jag ska få lära mig det. Gick faktiskt rätt bra. Det tar ju ett tag innan man lär sig det här med kopplingen och så, men det gick riktigt bra.
Har också badat i våran pool som det var 32 grader i. Så skönt! Så himla varmt i bilen när vi körde så det var så skönt att bara byta om och hoppa i när vi kom hem.

   Sedan har jag och Robin varit och fiskat utan framgång. Hittade lite smultron med vid vägkanten :) Mums!
Sedan när jag kom hem så var det tävling i poolen om vem som kunde simma flest längder under vattnet. Poolen är väl inte så lång, runt 5-6 meter? Det såg så roligt ut för min äldsta systers pojkvän är här i en vecka från England och han är så stor och har massa muskler så det såg så roligt ut när han försökte där under vattnet.

   Nu ska jag gå och kolla på en film som nyss börjat. Vi hörs imorgon.

/ D

Allmänt

    Har varit en sväng på stan idag för lite shopping. Vilket folk som var där! Och vilken värme!! + att man ska gå typ 60 steg i ett trapphus som är typ 40 grader varmt innan man kommer hem. Usch, blev lite besviken på att t-shirtarna jag brukar köpa på hm inte fanns. Det brukar ju finnas hur många som helst, men nu fanns det bara konstiga. Gick runt och kollade i massa butiker, det är ju rea överallt, testade lite kläder. Det är konstigt att man hittar kläder som man tycker är fina, sedan ser man inte klok ut när man provar dom. Haha. Fick iallafall med mig en nu foundation och lite underkläder hem.

   F
or till min pappa i Husum idag för att fira hans flickvän som fyller 50 år. Åt oxfilé och bakpotatis. Skulle också bada i våran pool för att det var 30 grader med det får bli i morgon istället, för nu sitter jag istället här hos min pojkvän Robin. Sitter och kollar på "Min stora kärlek" på tv 6. Har sett den massor av gånger men den är ju rolig!

   J
ag började blogga på www.improveme.se/Nordvall för några dagar sedan, men ville börja blogga här istället, så du kan ju gå in och läsa några inlägg där om du har lust.

   Nu är Robin i duschen och sedan ska vi väl sova antar jag. Han sommarjobbar sista veckan nu så det går ju inte så bra att vara vaken till klockan 3 på nätterna om han börjar jobba tidigt. Själv så har jag inget sommarjobb så jag skulle gärna vara vaken längre. Menmen, nu ska jag gå och borsta tänderna och krypa ner i sängen.

Hörs!
/ D


Start av blogg.

Jag heter Danielle och bor i Örnsköldsvik.
Jag har nu startat en blogg för att kunna skriva när jag känner för det.
Jag tycker det är kul att skriva om känslor och dyligt så får väl se hur det går med denna blogg!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0