Gott nytt år

Hejhej!
Har nyss fixat iordning mig och nu sitter jag och väntar på att syrran ska ringa någon gång så att vi ska fara upp till pappa. Det är alltid lika roligt att se hur håret blir efter en klippning då man får fixa till de själv. Blev ganska nöjd iallafall. Efter några veckor brukar det vara bra ;) Men nu ska jag göra allt klart och packa lite. Gott nyss år allihopa!


Ta det lugnt med raketerna ikväll!

Klippt mig

Tjohej!
Sitter och väntar på att miljonbingon ska börja på 4an. Kunde inte låta bli att säga till mamma att köpa till mig och lillasyrran ;) Vi har ju inget bättre för oss liksom.

Idag har jag dessutom klippt mig och det känns väldigt bra. Kan inte ens komma ihåg när jag klippte mig senast. Innan sommaren? Haha. Jag är värdelös på det. Fattar inte varför jag inte gör det oftare.
Imorgon blir det bara till att vara hemma med familjen. Ena storasystern kommer också så det ska bli mysigt. Jag är inte direkt en tjej som tycker om att vara ute och ränna på byn, utan jag är heller hemma. Jag tycker det oftast är roligare!

Vad ska ni göra imorgon?

Byte av kort

Hej!
Sitter hemma hos Robin och vi gör inte så mycket alls. Har kollat på en film och lite sånt.

Idag var jag på banken och skulle föra över pengar till mamma och då passade jag på att byta till ett visakort också. Vad ger det att som jag, ha ett frikort, och inte veta om man kan handla på varje affär? Det hände ju mig när jag skulle handla på elgiganten. Men nu blir det ändring, fast nu har jag ju inget kort fram till nästa vecka nån gång. Haha, men det får jag stå ut med.

Hemma

Hej! Ligger hemma i sängen nu. Blev en lång natt inatt, eller ja, var uppe till strax efter 2, vi kollade på baksmällan.  Den var faktiskt väldigt rolig. Trodde den skulle vara dålig. Men klart sevärd! Sen sovde vi till typ 13-13.30, men det var skönt, har inte sovt så länge på ett bra tag. Ska till mamma nu i veckan och då ska jag äntligen klippa mig. Det behövs kan jag lova. Men innan jag far till mamma så måste jag till banken och föra över pengar till mammas konto, för datorn. Dom tog inte mitt kort konstigt nog igår. Men nu ska jag kika runt lite. Ha de bra så länge.


Sådär jättebra kvalité på webbcamen ;) Haha

Ny dator!

Har äntligen köpt en bärbar dator! Tycker verkligen att det var på tiden. Blev en av märket Toshiba, ett märke jag knappt hört av förut, men ska tydligen vara hyffsad iallafall. 15,6s skärm, 500gb hårddisk och 4 gig ram så de är väl de jag ville ha mest så. 5000 gick den på + virusprogram. Men nöjd än så länge :) Skönt tangentbort också, även om det tar ett tag att lära sig såklart. Känns bra :) Nu kanske jag kan uppdatera oftare, även om pappa måste fixa så att dom får trådlöst internet igen :) Men sen så ;)

God jul

Hej!
Och God jul på er!
Har haft så mycket att göra i jul så har inte haft tid. Sen har jag varit hos pappa också. Är hos mamma nu och har firat jul här idag. Mysigt har det varit och jag har fått massa roliga presenter :) Imorgon funderar jag på att fara och kolla om jag hittar en dator också. Har äntligen fått ihop runt 4500 kronor. Ser om jag hittar nått bra på rean.

Har ni fått några roliga julklappar då?

Städat

Hej!
Vilket kaos det var på stan idag. Gick ju knappt att ta sig fram. Men nu är alla julklappar klara iallafall!

I övrigt så har jag inte gjort så mycket idag överhuvudtaget. Eller jo, jag har städat mitt rum! Inte ofta det händer. Men nu till jul så kan det ju vara trevligt att ha ett städat rum för en gångs skull. Har kollat på robinsson och sett på en film. Nu ska jag borsta tänderna och sedan blir det sängen. Ska till pappa imorgon rätt tidigt så. Sov gott!

Kaos på stan?

Ska gå ut på stan och fixa dom sista grejerna nu. Trodde jag hade köpt allt, men så var tydligen inte fallet!
Har en känsla av att det kommer vara riktigt mycket folk på stan. Tur att jag vet vad jag ska ha, typ. Haha ha en bra dag så ska jag ut och trängas på stan!


Brrr

Nu tycker jag att det kan ta och bli lite varmare ute. Eller mycket rättvaresagt! -20 grader är det ute nu. Hur kan det ha blivit det över en natt liksom? För 1 vecka sen var det plusgrader och grön backe och nu är det 1-2 dm snö och -20? Usch. Jag gillar verkligen inte vintern. Ansiktet håller på att falla bort när man går ut, men annars går det rätt bra egentligen. Men usch, inge mysigt när det är halt ute heller. Läskigt att åka bil/buss också :(



Ålder = 10?

Blev väldigt lite sömn inatt med. Vad gör plogbilarna på nätterna, när det knappt snöat nått? Jäkligt irriterande.

Idag var det inte en så nödvändig skoldag heller. Hade julpyssel hela dagen. Vilken årskurs går vi i egentligen? Men satt och gjorde bort det sista skolarbetet iallafall. Eller ja, skrev ner det på datorn ;) Så nu är allt klart. Fattar inte vad jag ska på skolan och göra imorgon egentligen. Ska bara ha 2 lektioner dessutom. Aja. Skolan är allt underbar ;)

Vad är klockan?

Blev en väldigt lång dag på praktiken idag. Kom hem för en timme sen. Trodde då att klockan var runt 18, så blev lite förvånad när jag tittade på klockan. Men det har varit en dag full med saker att göra, så den har gått väldigt fort. Men jag är så jäkla trött och less. i söndags natt så kunde jag knappt sova nått för jag var inte trött. Vaknade hela tiden och var jättepigg. Inatt har plogbilen varit ute och kört här. Exakt hela natten. Det har snöat asmycket, men vad gjorde den här utanför hela natten? Sen har jag inte kunnat sova imorse heller sen Robin for. Så jag är rätt less nu. Men jag funderar endå på att se Bridget Jones dagbok. Älskar dom filmerna :) Det skulle komma en 3a också va? Hoppas den är lika bra :) Men nu ska jag slänga mig i sängen och kolla på tv :) Hörs imorgon!


Ett litet missförstånd?

Hej på er!
Nu var det ett tag sen jag satt här. Ska egentligen vara på praktiken nu, men det har tydligen blivit fel med tider. När jag kom dit strax innan 10 så var det ingen där, så dom öppnar nog 12, men jag har inte fått veta nått :/ Aja.

Tänk att det snart är jul! Allt är nästan bortgjort i skolan och bra betyg har jag dessutom fått på allt, så det känns jättekul! Bara en vecka kvar i skolan nu. Ska bli jätteskönt med jullov. Bara det kan komma lite snö till julen. Men det ska tydligen snöa imorrn :) (Efter jul får den gärna försvinna). Kallt har det blivit ute också. Idag är det -6, men senare i veckan kan det bli uppemot -15 - -16 usch. Men nu ska jag bege mig mot tvn och kolla på Våra bästa år. Hörs sen!

Skolarbete

Vilken jobbig dag. Var hos Robin till 15. Sedan for jag till syrran. Sedan har jag suttit och hållt på med skolarbete hela kvällen. Men nu är jag äntligen klar. Nu måste jag bara skynda mig att hoppa i säng så att jag får nån sömn inatt iallafall! Sov gott!


shit

Har väldigt bråttom. Ska till Robin och jag trodde bussen gick 15.30, men den går 14.50. Sen vaknade jag typ 13.15 också :S Men nu har jag duschat och nu har jag bara lite tid på mig att sminka mig och fixa håret... Hörs!

Idol

Åh vad nervös jag blev när Erik hängde löst i idol! Så skönt att han gick vidare. Dock tycker jag inte Calle är bra, men det tycker jag inte Tove är heller så.

Idag har jag inte gjort något. Skolan var väl som vanligt, gjorde ingenting egentligen, menmen. Gick och la mig och sov när jag kom hem fram till maten, det behövdes.

Bion igår var iallafall rätt bra. Blev förvånad. Lite utdragen, men helt klart bättre än 2an som är sämst av dom 3 enligt mig. Jag gillar ju inte sånna filmer egentligen.

Men nu ska jag sätta på en film. Tror det blir Year one. Någon som sett den?
Har dessutom fått en invite till Voddler idag, men jag fattar typ nada, Robin måste hjälpa mig ;)

Hörs!

Bio

Hej!
Har inte riktigt haft tid att skriva bara.
Den nya american pie var inte så jättebra. Men det gick att se.

Idag hade jag en lektion i skolan. En redovisning. Sedan stog jag och en klasskompis och väntade på våran nästa lektion, individuellt val, men ingen lärare eller elever kom :S aja. Kul att dom sagt nått till oss?

Igår var jag ute på stan hela dagen och har nu köpt alla julklappar. Bara jag som tycker det är jättekul att köpa julklappar? Skulle kunna göra av med hur mycket pengar som helst.

Nu är Robin snart här och vi ska gå och se Luftslottet som sprängdes. Visst heter den så? Jag tycker inte dom filmerna är så bra, men han följde ju med mig på New moon så ;) Har blivit mycket bio på senaste tiden :S Men nu ska jag gå. Hörs!

Ny american pie

Hej!
Det blev en kort dag idag på praktiken ändå :) Skönt!
Men när jag kom hem så mådde mamma dåligt, så jag fick laga mat. Har sett ett avsnitt av "Gossip girl" och nu sitter jag och väntar på att Robin ska komma ner om en timme. Vi ska då kolla på den nya American pie filmen.

Imorgon kommer 9orna ner till oss för att kolla på programmen, så jag och en klasskompis ska vara informatörer för dom. Det kommer nog vara ganska kul :) men nu ska jag kika runt lite. Hörs kanske ikväll!

RSS 2.0