Massor att göra!

Hejhej!
Ledig idag. Mycket skönt. Har suttit och gjort bort två av dom jobbiga läxorna som jag har och som ska vara inne innan påsklovet som börjar nu på fredag, så det känns mycket bra! har dock jättemycket kvar att göra känns det som. Känner mig så himla less för att det är så mycket just nu. Skolan och körkortet. Känns som att jag aldrig kommer ha det. Inte innan sommaren iallafall :( Dock har jag klarat till och med repetitionen nu så teorin är väl snart klar, även fast det känns som att jag inte kan ett skit. Men har rätt mycket kvar på körningen. Har bara kört 5 lektioner hittills. Gjorde riskettan i fredags också. Om droger och trötthet m.m i trafiken. Måste faktiskt säga att det var rätt intressant!

Men nu ska jag gå ut i det vackra vädret och få lite frisk luft. Har suttit vid datorn med läxorna sedan 11 imorse. Usch. Och ändå har jag bara gjort 2. Ha de bra!

Känns bra!

Hej svejs!
Tänkte bara kika in här innan jag ska sova.
Ligger här nu med Ozzy och tycker att det är skönt med lov. Men varför ska jag vara så trött nu när jag kan vara uppe länge?

Igår hade jag min andra körlektion och den kändes bra! Kände mig så glad efteråt. Gick såklart inte felfritt men så mycket bättre än första gången. Kul att det kan vara sån skillnad, även fast jag inte kört något hemma. Nu imorgon ska jag hem till pappa och träna lite på parkering. Det ska vi göra nästa lektion som är på torsdag och jag har inte direkt varit så jättebra på att parkera emellan bilar. Men som sagt, det går framåt. Såg idag också när jag kikade in på webben att jag är inbokad på den där Riskettan utbildningen. Teoridelen. Usch. Men lika bra att få det bortgjort. Har även bokat massor med körlektioner också, så jag hoppas att det här går vägen. Känns dock inte som att jag kommer ha det innan sommaren. Känns för nära.
Har varit och gjort lite teori idag också. Sen när jag kom hem gjorde jag några tekt på webben och även fast jag svarade samma sak hemma som på körskolan, så får jag inte rätt. Inte direkt bra att det inte är samma svar :S

Menmen. Har dessutom beställt hem en klänning idag som jag hade tänkt ha på studenten. Inte vit utan ljusrosa. Men blir den för mörk så får jag bleka den. Ååh, känns så kul! Har dock ingen balklänning, så nån som vet om någon fin så får nu gärna höra av er. Nu ska jag sova!

RSS 2.0