Bråttom

Hejhej.
Ska bara skriva ett kort inlägg här, har bråttom till bussen som går om 5 minuter. Förmiddagen gick väldigt fort. Vi hade skolfotografering. Kortet blev ganska roligt. Hade massa roliga grejer med. Sedan var dagen segare på eftermiddagen. Alla var lessa. menmen, klassfest på fredag! Nu måste jag rusa Hörs senare kanske.

/ D

Sista skolfotografering

Ååh vad sur jag blev. Hade precis suttit och skrivit ett rätt så långt inlägg, och så bara blir sidan knäpp. Men får väl göra ett nytt försök.

En fråga. Är det någon som kan svara på varför min hud i ansiktet blir alldeles röd och irriterad efter att jag duschat? Jag får ju inte shampoo eller nått i ansiktet heller. Svara om du vet.

Jag och lillasyrran har nyss suttit och kollat på Over her dead body med Eva Longoria Parker. En rätt gullig film, och jag eftersom jag älskar Eva så blev filmen bra. Utan henne - ingen bra film. Gullig film med lite humor funkar alltid. Det är det enda jag gjort idag. Legat i sängen och kollat på film. Men det har varit skööönt!


Bra film!

Imorgon är det min sista skolfotografering. Känns ganska tråkigt. Även fast jag tycker det är jättekul att gå sista året, så kan jag inte låta bli att tycka att det känns lite tråkigt. Jag börjar känna mig gammal, och vad ska jag göra efter skolan? Jag har inte den blekaste aning om vad jag vill jobba med eller vad jag vill göra med mitt liv. Men jag får hoppas på att vi får till ett roligt kort iallafall. Vi är ju bara 7 stycken 3or i min klass, så lite svårt blir det.

Men nu ska jag gå och fixa mina naglar och sedan ska jag sova. Imorgon far jag också till pappa, så kommande veckan kommer jag blogga väldigt lite. Men jag ska göra mitt bästa så hörs vi när vi hörs. Ha en bra vecka allihopa!

(Nu ska jag kopiera det jag skrivit om det skulle försvinna igen, haha)


Hoppas på ett bra, sista kort!

Haha,

HAHA. Nu hittade jag sidan där jag och min klasskompis blev intervjuade av radio. Haha, snacka om pinsamt. Tur var, att jag inte är med på radion, utan bara på hemsidan. Men här är iallafall hemsidan. Jaa herregud. Snygg bild på oss också? Pinsamt!

/ D

A walk to remember

Jag trodde att jag skulle vara den sista i världen att se filmen A walk to remember. Men, jag hade sett den förr. Har länge gått och funderat på vilken film det var som började med att ett gäng skulle hoppa från nått, och att en gjorde illa sig. Men det var ju den här! Haha. Roligt att det kan vara så. Jag som inte ens trodde att jag hade sett den förut, men se där. Den är ju iallafall jättebra och såklart så kan man inte låta bli att gråta lite här och där.


Såklart helt underbar

/ D

Godmorgon

Godmorgon på er!
Vaknade strax innan 10. Åt frukost och nu ligger jag i sängen och kollar på tv. Mys. Men jag ska fortsätta kolla på ett program nu, så vi hörs sen!

Update:

Ska se på Twilight nu. Tyvärr så är filmen jag har av sämst kvalite, men spelar ingen roll :)

/ D

Sov gott

Nu blir det till att hoppa i säng.
Ingenting på tv och blir alldeles röd i ögonen för att jag suttit här för länge. Frågan är väl om jag kommer att kunna sova. Det lever om nå så jävulskt här utanför. Folk som går förbi och skriker/sjunger när man ska sova är inte alltid så kul.

Men vi hörs imorgon. Utvilad och pigga.


Hoppas på att få sova riktigt skönt

/ D

Jäkla tvätt

Åh, kom på nu att jag har tvätt i tvättmaskinen. Så nu måste jag ta reda på det. JOBBIGT!

/ D

Filmmys med syrran

Nu har jag och syrran laddat upp för filmkväll i min säng. Vi har morötter, gurka och dipp. Popcorn och lite smågodis. Gott. Vi ska se filmen Life size med Tyra Banks och Lindsay Lohan. Om jag inte har fel så är Tyra en barbiedocka först och sedan blir hon en människa? Uppdaterar senare och säger om den var bra eller inte.


Kan ju vara bra

Update:
Filmen var faktiskt ganska bra, lite smågullig och rolig + att Tyra spelade jättebra! Haha. Men tror inte jag kommer se den igen. Ingen sån film.

/ D

Goldminer på hamsterpaj

Det här spelet brukar jag gå in och spela när jag har tråkigt. Kan ni klå mitt resultat som jag fick nyss efter ett spel? Level 14. Dock har jag klarat längre förr.

Gå in och testa :)

Filmtips

Här är lite förslag på filmer som går på tv ikväll:

Klockan 17:50 på kanal 5:

She´s the man
En film med Amanda Bynes. Hon klär ut sig till sin tvillingbror och tar hans plats i hans nya skola, så att hon ska få fortsätta spela fotboll. Såklart så träffar hon en kille där också. Gullig film för oss tjejer ;)

Klockan 22:00 på tv4+:

American history X
Alla pratar om den här filmen och Robin verkligen älskar den. Men jag har svårt för sånna här filmen. Robin har försökt tvinga mig att se den, men jag kanske måste försöka ge den ett försök ikväll?

Handling:
När Derek Vinyards far dör i ett skottdrama där svarta är inblandade blir Derek snart en ledargestalt i en nynazistisk rörelse. Efter en skottlossning hamnar Derek i fängelse och där tvingas han ompröva sina rasistiska åsikter. Dereks yngre bror Danny har tagit till sig sin äldre brors idéer och när han i skolan skriver en uppsats om Mein Kampf bestämmer sig hans rektor, Sweeney för att ge Danny en kurs i American history X. Dannys första uppgift blir att skriva en uppsats om sin bror. När Derek blir frigiven är hans främsta uppgift att försöka få bort sin bror från nynazismen.

Klockan 17:55 på tv400:

Alla var där
En film med Jennifer Love Hewitt. Efter high-school examen är det årets fest och en kille vid namn Preston ska dit och försöka vinna Amandas hjärta. Gullig film som är ganska rolig. Men mest för oss tjejer också då.

Klockan 21:00 på tv4 film
En kvinnas list
Handlar om en kvinna som med hjälp av sitt intellekt och sin kropp, ser till att uppfylla alla sina önskemål. Hon lurar sin man på pengar och gömmer sig sedan i Beston. Men en detektiv är henne på spåren. Verkar lite smårolig.

Hoppas ni hittar nånting som är sebart ikväll :)


/ D

Jag med i radio snart?

Hejhej!
Vad roligt med så många kommentarer i förr inlägget. Fortsätt så!

Nyss hemkommen från Husum. Snacka om vilket folk det var på bussen. Trodde jag skulle få stå. Men jag hittade en plats till slut. Tänk om personen hade sagt att man inte fick sitta där? Haha. Iallafall. Jag och Robin gjorde inget speciellt igår. Kollade på idol och kändisdjungeln. Fattar inte att Jannike fick stanna? Nu ska Karl-Petter vinna!

Idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. Mamma och hennes kille ska ut ikväll, så jag och syrran är själva ett tag. Jag hade bara tänkt att lägga mig i sängen och kolla på tv med tända ljus och ha det mysigt. Ska faktiskt vara skönt att vara själv ikväll även om jag hade velat att Robin följde med mig hem, men jag har inte varit själv sen i tisdags, så lite skönt ska det bli. Ännu skönare är ju att jag kan sova ut imorgon också, för jag brukar nästan jämt vara med Robin på lördagar, och då blir man inte riktigt lika utvilad.

Glömde ju berätta igår att jag och en klasskompis blev intervjuad av radio. Haha. Det kom en tjej och sa att hon var från radio och undrade om hon fick ställa lite frågor om skolmaten och vi ställde upp! Haha. Det var så pinsamt, men roligt ändå. Hon ställde lite frågor om hygienen i skolköken och sa att det bara var 4 av 10 skolkök som besiktar sig. USCH! Det måste ju bero på att dom är dåliga tycker jag. Sedan skulle hon ta massa kort på oss medans hon pratade med oss, så korten lär ju inte ha blivit så vackra. Tyvärr sa inte tjejen vilken radiokanal hon var ifrån, menmen. När hon hade gått höll vi på att skratta ihjäl oss. Kul var det :D

Men nu ska jag gå och hjälpa mamma med maten. Idag blir det Klyftpotatis, lövbiff och purjolökssås. Mums!


Det var en stor, gul mikrofon vi fick prata i


Hörs senare!
/ D

Kass?

Bara jag som brukar sitta och dricka medans man gör annat och sedan råkar hälften hamna innanför tröjan? Jag lyckades alldeles nyss och det är inte första gången kan jag säga.

Fler som gör som jag?

Filmdag i skolan

Hej på er!
Äntligen helg! Plus att vi fick sluta 40 minuter tidigare. Haha. Smöra är vi bra på. Det enda vi har gjort i skolan idag är att se på film. Som ni vet så har vi ju läst Tristan och Isolde, så nu har vi sett filmen också. Inte ett dugg lik var dom. Man blir så förbannad. Inte en likhet. Sen i boken var han ju såå snygg tydligen, men det var han inte i filmen ;) Sedan har vi sett Döda poeters sällskap eller vad det hette, på våran kurs pedagogiskt ledarskap. Den var ganska dryg faktiskt. Bättre sista halvan. Det är de enda vi har gjort idag. Sedan satt vi bara och pratade lite om droger på samhällskunskapen. Varför vet jag inte. Sedan gick jag med en kompis på stan ett tag, och nu sitter jag här och äter. Så hungrig. Äcklig thaigryta i skolan. Såsen var jätteäcklig. Menmen.

Ikväll far jag till Robin och kommer hem imorgon. Men vi hörs nog mer innan dess :)


Filmer vi sett idag i skolan

/ D

Filmen var sådär

Har nu kommit hem från bion, och vad ska jag säga om den? Den var himla långdragen. Istället för att vara lite över 2 timmar, så hade den lätt kunnat vara 1 ½ iallafall. Högst. Filmen var sådär. Kunde ha hänt mer saker. Menmen, så kan det vara.

Har inte så mycket mer att säga nu. Ska vara lite social med Robin och kolla på idol, de som är kvar. Men skönt med helg imorgon, eller hur? Äntligen får jag sova ut, och ännu skönare är ju att vi slutar 13.20 :) Men vi hörs kanske senare, eller imorgon. Ha en bra kväll!



/ D

Hjärtlösa människor

Åh. Såg att Stina-Lee har blivit mamma nu :) Vad roligt. Grattis till dom.

Skoldagen har varit lååång. Brukar ju aldrig sluta senare än 3, men nu har vi fått oturen att sluta halv 4 på torsdagar. Men det gick bra ändå.

På lunchen satt jag ute med några kompisar då en av dom sa att de låg en död fågel bakom oss. Men den var inte död, utan den låg på ryggen och darrade. Stackaren. Det var bara en liten fågelunge som hade flygit in i väggen antagligen och brutit ett ben eller två. Vi vände på den, men den satt bara där och gjorde ingenting. Så vi bar in den och funderade på om vi skulle ringa en veterinär eller någonting, för den var ju så söt och så, men då kom en städerska och sa att hon kunde döda den, så hon tog den och bröt nacken av den. Vi blev helt chockade och tänkte: Vad fan gör hon? Sedan frågade vi om den verkligen var död. Då tog hon upp fågelhuvudet och bah:- Ja det är den nog. Mådde så dåligt efter det. Hur kan man göra något sånt? Vi som hade tänkt att rädda den. Usch.

Ikväll så ska jag och Robin antagligen gå på bio och se uppföljaren av "Män som hatar kvinnor". "Flickan som lekte med elden" heter den och jag hoppas att den är bra.


Den söta fågeln medans den levde :(



/ D


Rusar

Nu måste jag springa och borsta tänderna. Robin vill sova så jag måste skynda mig.
Men vi hörs imorgon, men jag vet inte när jag är hemma. Beror på om det blir körskola eller inte. PUSS

/ D

Boken utläst

Äntligen har jag läst ut boken! Lite sorgligt slut faktiskt. I skolan ska vi göra en dockteater om en nutida version av Tristan och Isolde. Kan bli riktigt roligt ;) Haha. Nu återstår bara att läsa ett häfte av nån gammal gubbe. Boccaccio eller nått. Alltid roligt med svenska?

Sitter och väntar på att Robin ska komma nu. Hoppas att han vill följa med på hemköp så att jag kan köpa lite tidningar. Måste ju ha nånting att göra på dagarna. Men nu ska jag gå och vara lite social med resten av familjen och om en kvart kommer Robin. Blir nog att se idol ikväll. Tjejen som var från örnsköldsvik eller mellansel rätt vare sagt? åkte ju ut igår, så det var ju lite tråkigt. Men så kan det gå. Hörs sen!

/ D

Alla kan inte vara överens

Hej!
Jobbigt avslut med idrott sista timmen. Orientering är jävligt jobbigt alltså! Sen fattar jag ingenting heller, men det är ju en annan femma. I övrigt så har vi testat studentmössor idag. Roligt! Så nu har vi beställt också. Blir nog jättefina :) Lite tråkigt att alla utom en i vår lilla 7-mannaklass inte kan vara med på vilka färger det ska vara på mössorna och så vidare. Man vill ju ändå ha samma som klassen? Det är ju en mössa som man bara kommer att använda 1 gång och som är ett minne för livet. Menmen, upp till henne.

Nu har jag nyss kommit hem och känner mig helt slut. Ska nog sova en stund nu och sedan ser vi vad det blir. Ska läsa ut svenska boken också. Vi började se filmen i skolan idag också, så jag behöver kanske inte använda det jag spelade in (om det nu blev något). Men vi hörs senare!

/ D

Gör någonting nytt med programmen!

Nu ska jag hoppa i säng och läsa lite mer i boken. Inte så mycket kvar nu.
Har suttit och kollat på idol och kändisdjungeln, men jag tycker att det är samma, samma i båda programmen. Idol tycker jag borde lägga ner nu. Har funnits tillräckligt länge, och om eftersom dom inte gör någonting nytt, så är det inte roligt längre. Men som sagt, nu ska jag hoppa i säng. Vi hörs imorgon när jag kommer hem. Puss och kram!

/ D

Pluggning kommer sist ;)

Nu har jag precis suttit och kollat på nya avsnittet av 90210 och nu måste jag läsa Tristan och Isolde, suck! Den är bara så tråkig och jobbiga ord och så, även fast man fattar. Aja, som tur är så har jag bara 40 sidor kvar ;)

Vad ska man göra senare då? Funderar på om jag ska ta en promenad kanske? Idol är jag egentligen inte så intresserad av längre, men vi får se vad det blir :) Nu kallar boken.

/ D

Min dag?

Hej på er igen!
Nu har jag varit hemma över en timme och har hunnit träffa Robin en stund innan han for hem också. Vilket skitväder det blev nu då? Regnar. Men tur att jag inte ska ut mer idag :)

Nu har jag precis hunnit läsa nya Hänt extra, lyssnar på lite bra låtar på Spotify, och nu så ska jag kolla klart på andra halvan av Gossip Girl, sedan ska jag sova lite. Sedan ska jag väl äta och sedan måste jag läsa mer i Tristan och Isolde. Måste bli klar med den snart känner jag. Den filmen gick ju på tv i söndags, men jag var hos mormor, men jag spelade in den, så jag ska kolla när jag kommer tillbaka till pappa om det blev något, men senare kanske jag ska kolla på nya avsnittet av 90210. Men mina planer ändras så snabbt, så vi får se hur det blir. Vi hörs senare iallafall :)


Måste ju bara berätta om det jag hörde idag i biblioteket. Jag och en klasskompis satt och skrev lite på datorn om friluftsdagen vi ska ha vecka 41 då det kom ett gäng tjejer. Vet inte vad dom pratade om, men en tjej sa:- Men Björn Gustafsson är ju Robert Gustavssons barn. Jag höll på att skratta ihjäl mig. Hon var helt seriös också. Sedan sa hennes kompisar att det inte var så och hon blev helt paff. Hon bah men det är han väl? HAHA. Så jäkla roligt!

+   =  Familj? hahaha

Men nog om det roliga. Haha, här är lite bilder på mig idag

Jag idag med lite halvt-uppsatt hår



/ D

Jobba fortare?

Sitter i skolan nu igen och som vanligt har vi den lektionen som jag är klar i. Varför kan inte alla andra jobba snabbare? Aja, ska läsa lite i Tristan och Isolde boken nu istället. Det är det enda jag kan göra, Suck. Längtar tills jag kommer hem.
Men vi hörs senare.

/ D

Natti

Nu ska jag hoppa i säng. Det är ju faktiskt en dag imorgon också. Har duschat och går nu och lägger mig med blött hår vilket jag hatar. Nu måste jag ju också upp och fixa håret imorgon bitti. Men vi ska göra frukost på skolan, så lite tid tjänar man ju in ;)

Såg på halva avsnittet av nya Gossip girl nu också, men jag får ta andra halvan imorgon, för nu måste jag sova. Ha det bra så länge!

/ D

Körkortet långt borta! Haha

Infokursen gick bra. Var nog bra att jag gick på den ändå :)
Så nu är det bara att sätta igång med teorin. Ska dit på torsdag då det är lärarledda teorikurser, och då ska jag få böcker och så också, så det blir kanon! Men det känns som att körkortet är väldigt långt borta just nu. Så himla mycket teori ju! Kommer blanda ihop allting. Menmen, till slut så kommer jag nog klara det ;)

Nu ska jag kika in på days.nu och kolla lite. Såg att 90210, avsnitt 2 kommit ut så. Varför har det inte börjat på tvn än? När jag skulle se förra måndagen så var det ju fortfarande repris. Blev lite förvirrad. Eftersom det kommit ut på days så borde det ju haft premiär. Menmen. Vi hörs senare. Ska se Tinas cookalong med Carolina Gynning med :)

Körkortet nästa!

Hejhej!
Skolan var rätt dryg efter lunch, men den tog äntligen slut och jag gick hem. Sovde ett tag. Så skönt att sova lite när man kommer hem, men jag blir alltid så himla hungrig när jag vaknar då. Tur att mamma nästan hade maten klar då jag vaknade :) Så nu har jag ätit och sitter och väntar på att få gå på körskolan. Det är alltså en infokurs om hur teorin och sånt funkar. Jag ville inte gå, men mamma tvinga mig, så då får hon följa med också ;) Haha. Ska gå om en halvtimme, sedan så är den bara i en timme, så det går nog bra. Ska iallafall bli skönt att börja med körkortet nu.

Men nu ska jag kolla runt lite. Hörs när jag kommer hem sedan.


Ni får ta och passa er ute på vägarna när jag får körkort! ;)

/ D

Klar med uppgifterna

Hejhej!
Just nu sitter jag i skolan och har ingenting att göra. Har redan gjort klart uppgifterna, så sitter bara och kollar runt på datorn nu :)

I helgen har jag inte gjort så mycket. Varit hemma och lagat mat, bakat och så. Sedan varit med Robin, men ingenting speciellt. Skönt att inte göra nånting alls.

Ikväll ska jag gå på infokurs på en körskola, sedan ska jag skriva in mig, så det känns skönt att det äntligen blir bra. Men nu ska jag göra nånting annat, ska till mamma sen, så hörs senare!

/ D

Helg

Hej på er!
Vilken jobbig natt det var inatt. Vaknade runt 4 och kunde knappt sovit sen dess. Typiskt när man för en gångs skull har sovmorgon? Nu har jag kommit hem från skolan. Nödvändigt med bara en lekion? Men det är skönt. Går dock ingen buss hem förrän 13. Så är det när man bor en bit utanför staden.

Ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra. Ska förmodligen bara ta det lugnt. Vila upp mig inför en ny skolvecka. Usch. Men det är ju lov snart? Haha. Efter lovet börjar vi med praktik iallafall. Först en hel vecka, sedan måndagar och tisdagar fram till veckan 9 tror jag. Det blir nog bra :)

Men nu ska jag in på days.nu och kolla på några avsnitt av våra bästa år. Såg det sist i förra veckan och då slutade det så spännande, så måste kika lite. Men vi hörs sen.

Ser nu att Gossip girl, säsong 3 har haft premiär på days.nu, så in och kika :)

/ D

Godnatt på er!

Sitter hos mamma med Robin just nu. Vi ska sova nu.
Dagen har varit som den har varit. Inte den bästa direkt. Men alla dagar kan ju inte vara toppendagar. Har varit ute och övningskört i en timme och så. Men nu ska det bli skönt att hoppa i säng. Skönt med lite sovmorgon imorgon också, dock har inte Robin det, så jag lär inte kunna somna om, menmen :) Tänkte bara kika in här och säga godnatt, så godnatt! Hörs imorgon.


Sovgott :)

/ D

Korta skoldagar

Hejhej!
Sitter hos mamma nu. Ska med bussen till pappa klockan 13.
Vi slutade 09.20 idag. Lärare sjuka. Snacka om drygt med bara en lektion då? Imorgon har jag också bara en lektion, men då blir det sovmorgon och slutar lite innan 11. Skönt med lärare sjuka ibland, men nu har vi fått massa uppgifter att göra, men dom flesta är klar.

Hade svenskaprov idag också. Fick alla rätt! 40/40. Den enda som fick det, så är stolt över mig själv. Fick rätta läraren lite också som hade gjort fel. Haha. Menmen. Nu är det klart att vi ska flytta igen, men det blir inte förrän i juni vilket jag tycker är väldigt bra då jag hinner gå ut skolan.


Minns bara hur jobbigt det var att flytta sist :/

/ D

Hos Robin

Hejhej.
Sitter hos Robin nu och ska kolla på idol. Jag vill hellre se Superstars :(
Dagen i skolan var askul. Aldrig skrattat så mycket!
Men när jag kom hem så lagade jag mat, åt, sovde en stund. Sedan åt jag nybakad kladdkaka. Ett nytt recept som vi hittat. Rätt gott. Sedan en GI-äppelkaka med. Sedan for jag och pappa ut och körde bil. Har inte kört på länge, men det gick kung ändå. Nu ska jag bara skriva in mig på körskola.

Men nu ska jag gå och vara social med Robin. Hörs imorgon!

/ D

Vinbärsplockning

Hej på er igen!
Potatisen klarade sig ;) Nu ska jag fara ner till farmor och plocka lite svartvinbär. Hatar verkligen att äta dom som dom är, men saft och sånt är gott :) Ikväll vet jag inte vad jag ska se på tv heller. 90210 eller Tinas cookalong? Kan ju se reprisen av 90210 på days.nu, men det är ju ändå roligare att se det direkt. Men får se vad det blir. Sedan är det ju lite annat på tvn klockan 21 som man vill se, men då borde jag hoppa i säng. Men som sagt, det märks. Har legat och sovit i en halvtimme nu, så kanske orkar vara uppe. Var så himla trött när mamma kom och väckte mig imorse. men nu är jag fit for fight igen. Men nu far syrran, så ska hoppa på moppen och fara till farmor nu. Hörs!

Btw så har svininfluensan kommit till Övik nu :/ Usch

/ D


Alltid roligt att få brev!

Hello, hello.
Kommit hem från skolan för ett tag sedan. har varit en lugn dag. Sista timmen gick vi och sate oss på ett café för att hålla på med vårat projektarbete. Tror att det kommer att bli riktigt bra! Nu när jag kom hem idag så hade jag fått massa brev. Lönespecifikation, röstgrejs om svenska kyrkan. Jag menar, vad är det man ska rösta på egentligen? Dom kanske ska informera lite mer så kanske man hade orkat rösta? För nu orkar jag inte bry mig. Sedan det sista var från tidningen, att jag snart fyller 18 och att man kan skicka in i tidningen, och det ska jag göra  :), men nu märker jag att jag måste skriva mer efter maten, för nu kokar potatisen över. HÖRS

Vill få brev jämt. HAHA

/ D


Till pappa imorgon

Hej på er!
Har nyss suttit och kollat på "Kändisdjungeln". Bara för att se om hon skulle kunna äta sakerna eller inte. Men det klarade hon bra. Beckfilmen var iallafall bra! Hade inga höga förväntningar alls, men det kan nog vara den bästa beckfilmen hittills enligt mig iallafall. Klart sevärd! Nu kollar Robin på den nya serien på 4an.l Vad hette den? Kommisarien och havet? Inte min smak, så jag får göra något annat. Ska duscha och hoppa i säng sen. Jobbigt med en ny skolvecka framför sig nu. Hoppas det går lika fort som den här.

Imorgon far jag till pappa igen och då blir det tyvärr sämre uppdatering. Som sagt så är datorn nästan alltid upptagen, och det är alltid avstäng annars, så det finns ingen ork att sitta och vänta där när jag har annat för mig. Men som jag har sagt så ska jag köpa en dator så fort jag kan. Hoppas att jag ska ha råd efter att jag har fyllt år. Men nu ska jag duscha. Vi hörs när vi hörs helt enkelt. Ha det bra så länge.

/ D

Bio ikväll

Hej på er!
Nu har jag nyss kommit hem från Robin. Han följde också med mig hem :)
Igår blev det en tidig kväll vilket var skönt. Ikväll blir det bio. Nya beckfilmen. Örnsköldsvik är lite efter som vanligt med premiärerna. (Premiären var i fredags). Jag är inte ett så stort fan av Beck, men vissa filmer är bra, så får hoppas på det bästa :) Nån som har sett den och vet om det är bra? Vi ska gå med Robins syster och hennes pojkvän, så det blir nog mysigt :) Men nu ska jag gå och vara lite social en stund. Vi hörs senare!


Är den bra?

/ D

Speldags

Nu ska vi spela lite monopol innan jag dra till Robin. Känns ju inte så jättenödvändigt att spela monopol i ca 45 min? Haha, det som brukar ta mååånga timmar att spela. Jag minns en gång när jag var hos min kompis Jessika får nått åt sedan, och vi satt hela kvällen till typ 3 på natten. Lite tråkigt att spela ett spel som aldrig tar slut, men det är ju roligt. Det slutar alltid med att man ger upp, och den som har mest pengar blir vinnaren.

Vad ska ni göra ikväll då? Visst är det kändisdjungeln ikväll med? Så SYND att jag missar det då, eller inte. Men vi hörs kanske senare när jag kommer till Robin, annars hörs vi imorgon. Ha en skön lördagskväll!


Ska spela lite monopol nu

Pannkakor = middag?

Ååh vad bra avsnittet var! Bättre än förväntningarna. Man fattar vad som kommer att hända i dom kommande avsnitten, vilket kanske inte är så roligt, men man blir ändå förväntansfull. Nu har jag nyss ätit pannkakor, det var rätt så gott, men jag tycker inte att det är riktig mat. Efter att jag hade ätit 2 så tänkte jag att jag borde få i mig en mer, men oj vad jag fick ont i magen. Det är de som är så dåligt med pannkakor. Man får ont i magen istället för att bli mätt. Menmen. Nu sitter jag här och funderar på vad jag ska göra. Har suttit och tränat lite på orden som vi ska ha prov i. Gick lättare än vad jag trodde. Satt bara i några minuter, och lärde mig alla utom ca 5-10 st. Det är kul när det går så bra. Nu måste jag bara gå igenom alla varje dag så att jag inte glömmer bort dom igen.

Ska fara till Robin sen, men det blir inte förrän 20.30. Kanske ska sjunga lite singstar med syrran? Det var längesen. Igår spelade vi lite Guitar Hero. Roligt. Men jag vinner jämt ;). Men nu ska jag kila, hörs!

Köpte en midjehög kjol på cubus på rea. Från 250:- till 150:-, slog till direkt. Har alltid velat ha en sån :) Men bild kommer nån dag då jag orkar ta kort :) Haha.


Är eran favorit singstar eller guitar hero? :)

/ D

90210 har börjat!

När jag var inne på days.nu alldeles nyss så ser jag att nya säsongen av "90210" har börjat. Överlycklig! Nu blir det till att se de!! Hoppas de är lika bra som förra säsongen, men det tvivlar jag inte på! Det brukar ju vara på måndagar klockan 20 på tv400, men jag brukar inte alltid ha tid, så jag kollar jämt på days istället!

Visar vad jag köpte på stan sen!


Det har börjat igen!

/ D

Morron

God morgon på er!
Jag vaknade 8 och trodde inte att jag skulle kunna sova nå mer, men hade tur som kunde sova till 10.15. Nu ska jag hoppa in i duschen, sedan ska jag se reprisen på Wipeout US och se om det är nå kul, sen ska jag och syrran ut på stan igen. Hon ska försöka hitta några jeans, så jag följer med som smakråd. Kanske jag hittar nånting också? Men vi hörs senare då jag kommer hem. Puss så länge!

/ D

Det blir sängen

Det blir att jag går och lägger mig nu istället. Ska lägga mig och läsa lite.
Imorgon far jag till Robin. Men vi hörs imorgon när jag vaknar. Ha en fortsatt bra kväll!

/ D

11 September. Terrorattackerna mot World trade center

Kom ju på nu att det är den 11 september idag. Minns ni dagen för 8 år sedan? 11 september 2001? Terrorattackerna mot World trade center och pentagon? Då ca 3000 oskyldiga människor dog? Hemskt. Jag minns att jag och mamma var hemma, mamma fick ett telefonsamtal om att hon skulle he på tvn, och där satt vi hur länge som helst och fick om och om igen se hur flygplanen flög in i tvillingtornen. Hur kan man göra så? Finns det inget vett i huvve på oss människor? Blir bara förbannad när man tänker på det. Stackars familjer som hade någon som dog i attackerna. Sedan tycker jag att det är töntigt att dom som ska flyga idag är så himla rädda. Vad kan hända idag som inte kan hända en annan dag liksom?

Jag har sett filmerna "World trade center" och "Flight 93". Kan ha sett "United 93" också? Vet inte. Speciellt "Flight 93" rekommenderar jag. Så känslomässig film. Den handlar om ett plan som var planerat att flyga in i Vita huset och jag inte har fel? Men passagerarna som var på planet lyckades förhindra det, men istället kraschade mitt ute i ingenstans. Men "World trade center" är också bra. Den visar verkligen att det finns folk som verkligen vill hjälpa till.


Flight 93. Rekommenderas!


World trade center. Väldigt bra den också!


Men nog om det hemska nu. Vad tyckte ni om "Kändisdjungeln" då? Jag tyckte det var sådär. Skulle inte göra nått om man missade ett avsnitt direkt. Satt och växlade mellan "Doobidoo" och "Idol" också. Doobidoo var bättre. "Nöjespokalen" som hade premiär igår måste ju ha varit ett plagiat på doobidoo? Nästan exakt likt. Menmen. Ni ska jag gå. Kanske hörs mer sen. Annars har jag nog somnat ;)

/ D

Shopping!

Hejhej!
Nu har jag kommit hem från en shoppingtur med lillasyrran. Hon verkligen hatar att shoppa, men nu fick hon bara lov. Det slutade med att hon tyckte det var ganska roligt! Jag fick iallafall med mig massa t-shirtar. Äntligen har dom fått in med på hm. Bara dom t-shirtarna jag gillar. Sitter perfekt efter kroppen. Sedan massa trosor och en mascara. Bara smågrejer, men ändå så gick det på nästan 600 kronor.


Det här fick jag med mig hem.
4 t-shirtar från hm, 69.50 kr/st. Tröjan längst ner är mörkbrun, inte svart.
Dom 3 trosorna längst till höger är från cubus, 3 för 2.  49kr/st
Dom 3 andra trosorna är från hm, 49.50kr/st
Mascara från Isadora, Build-up mascara, extra volume, 115kr.

Alltid kul med shopping. Men tråkigare är det att jag har mycket mindre pengar nu. Haha.
Men snart kommer ju studiebidraget. Fast måste lägga undan lite pengar till en dator. Lär ju måsta betala lite själv :)

Nu väntar jag på att idol ska börja. Det brukar väl inte vara på fredagar förr? Aja, Hörs sen!

/ D

Shopping planerat idag

Har varit hemma i över en timme nu, var har tiden tagit vägen? Haha. Sitter iallafall här nu. Skolan har varit lugn. Först karaktär, gjorde ingenting, sedan svenska, läste bara, sedan lunch, sen samhällskunskap. Fikade och läraren pratade. Slut. Älskar fredagar! Äntligen är det helg också. Veckan har gått så himla fort, men vi har ju knappt haft några riktiga skoldagar denna vecka så.
Nu ska jag gå och sova en liten stund, sedan är det mat, tacogratäng, mums! Sedan ska jag och lillsyrran ut och shoppa var det tänkt. Hoppas att jag hittar nått fint :)

Men nu ska jag hoppa i säng. Hörs senare efter shoppingen!


Lite shopping på g

/ D

Mycket att göra nu

Vad tycker ni om idol ikväll då? Bästa programmet hittills tycker jag. Roligt att Robin B kom dit utklädd till tjej. Jag tycker att han är kung iallafall, och inte blir det sämre av att han är snygg också ;) Var ganska många bra med ikväll
också, men från uttagningarna vill man ju mest se dom som är kassa, dom bra får man ju se i hur många avsnitt som helst sen. Menmen. Har legat och sovit en stund idag, varit och handlat, läst halva läxan. Måste ta andra halvan nu. Bara några sidor kvar så. Sen ska jag måla naglarna och se på "Nöjespokalen", sedan hoppa i säng. Men vi hörs i morgon när jag kommer hem. Blir nog lite shopping imorgon med. Puss på er!


Jag menar, vem tycker inte han är snygg liksom?

/ D

Läxor

Nu blir det till att läsa 2 kapitel till i "Tristan och Isolde". Den är så tråkig att läsa bara. Allt händer så snabbt. Inga detaljer eller något. Sedan blir det att träna lite på dom 40 orden. Hörs sen!


Det här är boken vi läser

/
D

Nya program

Hejhej.
Snacka om tråkig dag. Började med svenska, där läste vi bara, sedan karaktär där vi inte gjorde nånting nästan. Sedan lunch i 2 timmar. Gick hem och kollade på tv, träffade Robin, såg att jag äntligen fått lön! Sedan tillbaka till skolan. Hade samhällskunskap. Läraren pratade bara. Vi ska iallafall få fika imorgon. Haha, sedan var det dags för sista lektionen som skulle sluta halv 4, kändes drygt, men jag gick dit. Behövde bara vara där i 10 minuter för att nästan alla var på pianokonsert i aulan. Så fick sluta. Dagen kändes lite värdelös. Men glad för att jag fått lön!

Satt och läste på aftonbladet nyss om det nya programmet som börjar på 4an imorgon va? "Kändisdjungeln". Snacka om dåliga som ska vara med då? Kände knappt igen någon? Om det ska heta kändisdjungeln så borde det ju vara kändisar med också? Men det kan ju vara roligt ändå, vad vet jag. Ikväll börjar ju et nya programmet på 5an också. "Nöjespokalen". Synd att det börjar så sent, 22.00. När jag är hos mamma går det bra, men hon pappa har jag redan sovit en timme då. Haha. Ser att dom börjar köra repris på "Buffy och vampyrerna" nu med. Roligt :)

Men nu ska jag kolla på nått avsnitt av "Privileged", sedan kanske sova en stund. Hörs senare!


David är ju kung som programledare iallafall :)

/ D

Natti

Nu blir det till att sova. Idol var iallafall bättre idag. Men vi hörs imorgon!

/ D

Läxläsning

Hejhej!
Sitter och väntar på att Robin ska komma med bussen nu. Sitter bara här och kollar runt lite. Har också hunnit läsa ett kapitel i "Tristan och Isolde", som vi håller på att läsa på svenskan. Riktigt tråkig bok att läsa, lite svår att förstå med. Den är ju gammal, så konstifa ord. Om man skulle råka missa en rad, så kan man ha missat nått jätteviktigt. Konstig bok. Menmen, har även hunnit sova lite. Tror jag ska gå igenom dom 40 ord som vi har prov på nästa vecka. Börjar jag nu så kanske jag har en liten chans att komma ihåg dom även efter provet? haha. Jag brukar vara en sån som pluggar bara någon dag innan provet, och sedan glömmer jag allt lika fort. Ganska dumt.

Ikväll blir det nog att kolla på idol. Får se vad som händer. Skriver nog innan läggdags.


Sista året i skolan kanske man ska göra ett ryck?

/ D

"Friluftsdag"

Kom hem från skolan för en stund sedan, eller jaa, vi hade ju "friluftsdag", man kan inte riktigt kalla det de, när man bara spelar kubb och så. Mitt lag var iallafall bäst. Men det var vad vi gjorde. Imorse hade jag filmkunskap, men datorn bara krånglade, så vi fick sluta ganska tidigt, sedan elevrådsårsmöte i aulan. Herregud säger jag bara. Vem bryr sig egentligen om det? Menmen, nu är jag iallafall hemma igen, ska kika in på days.nu och kolla efter nått roligt nu. Hörs senare!

/ D

-

Hej på er!
Har nyss suttit och kollat på idol. Vad tyckte ni? Jag tyckte inte att det var så bra. Inte riktigt nån speciell och ingen som man kunde skratta åt. Menmen. Var ju hos Robin idag, låg och sov i 2 timmar, skönt. Nu ska jag gå och duscha, göra klart läxlappar, vilket är jättebra om man är kass på att plugga som jag är, sedan kaske kolla på "Sweet home alabama"? Har sett den några gånger, så det skulle ju inte göra så mycket om man skulle bli trött. Men vi hörs imorgon när jag kommer hem. Sov gott!

/ D

Skoldag

Hejhej!
Har nyss kommit hem från skolan, fick sluta lite tidigare.
Idag hade jag ju sovmorgon, sedan tog jag och en kompis bussen upp på skyttis, (en idrottsplats), sen skulle hela klassen gå en runda där, för att se hur vi skulle anordna en friluftsdag för ettorna. Det gick rätt så fort, så vi fick lov att gå ner till skolan igen. Men där var vi bara ett tag, så sen fick vi sluta. Imorgon har vi dessutom friluftsdag på eftermiddagen, och på förmiddagen är det bara massa tråkigt, som elevrådsårsmöte i aulan, usch, UF-information, inget jag är intresserad av direkt. Menmen, bara att bita ihop.

Tror att jag ska fara till Robin nu och vara där ett tag. Sen så kommer jag att få lön snart! Dom ringde imorse och ville ha reda på lite saker, så det känns skönt. Men jag längtar till helgen, hahaha. Vill sova ut! Men imorgon blir det en lugn dag, torsdag lite värre, och fredag är rätt slapp. Men nu ska jag bege mig. Hörs sen!

/ D

Godnatt

Sitter och kollar på "Roast på berns" på 5an nu. Rätt roligt. Robin är här också. Sen ska vi nog sova. Jag har sovmorgon till 10 imorgon. Skönt! Idag har inte hänt mycket. Sovit ett tag. Fick så jäkla ont i huvve, men nu känns det bra! Men nu ska jag gå och vara lite social. Ha det bra så hörs vi imorgon!

/ D

Hos mamma igen

Hej på er!
Nu är jag hos mamma igen, så nu blir det bättre uppdatering :)

I lördagskväll for jag till Robin och vi såg "Män som hatar kvinnor". Den var väl sådär. Tycker inte om sånna filmer men. Den var lite konstig från början. Fattade ingenting, men det blev bättre mot slutet. Men för er som gillar typ beck och wallander borde absolut se den.

Igår låg jag i sängen och kollade på tv hela dagen. Skönt! Gjorde inget mer under dagen alls.

Idag har jag varit i skolan, tråkigt och jobbigt som vanligt. Fått lite nya ideér till projektarbete, så det blir nog bra. Nu när jag har kommit hem så har jag fått asont i huvve, så nu ska jag gå och lägga mig en stund.

Hörs senare!


Jag idag, men platt hår.

/ D

Tom i huvve

Hej på er!
Sitter här och har jättetråkigt. Har verkligen ingenting att göra. Tror att jag ska gå ner och se på "102 dalmatiner". Haha. Så lite har jag att göra. Eller kanske ska gå in på days.nu och kolla om det har kommit in nått kul. Får se vad som händer ikväll, blir nog bara till att vara hemma tror jag. Få väl se. Hjärnan är tom, så nu går jag. Hörs på måndag troligen.


Lite att göra? Ja!

/ D


Hos Robin

Hejhej.
Sitter hos Robin nu och har nyss kollat på "Brokeback mountain". Har sett halva förr, men nu såg jag hela. Sådär film. Inte jättebra direkt. Menmen. Sitter och är tät i näsan. Jäkligt irriterande. Var iallafall i skolan idag. Hade rätt roligt iallafall. Haha. Tagga inför klassfest 2/10? Jajjemän. Tror att det här sista året i skolan kommer att bli riktigt roligt. Hoppas det iallafall.

Nu ska jag gå och borsta tänderna, och sedan ska vi sova. Skulle egentligen se "Män som hatar kvinnor" nu, men Robin är trött, så icke. Jag kommer däremot inte kunna sova. Menmen, får försöka. Ha det bra så hörs vi kanske mer i helgen, annars så skriver jag när jag kommer till mamma. Ha en bra helg alla.

/ D

Sjuk

Hej på er!
Hemma från skolan idag. Sån huvudvärk och ont i halsen. Sedan lite hosta också. Inge roligt alls. Hoppas det blir bättre bara. Alla är ju sjuka nu, men jag trodde jag hade klarat mig, men icke. Sitter och kollar på "Våra bästa år" nu, och det har börjat nu igen, så ska gå. Men hörs sen nån gång.

/ D

Dålig uppdatering i veckan

Hejhej!

Förlåt för dålig uppdatering, men datorerna är upptagna hemma hela tiden, sen har jag annat för mig. Men uppdaterar när jag kan.

Idag har jag iallafall varit i skolan, spelade kubb, bra lektion. Haha. Våra lärare är bra ibland ;), sen fyller lillasyrran 14 år :) Men nu är jag hos Robin och vi ska göra nått annat nu. Har nyss suttit och kollat på mittnyss om 11-åringen som drack GHB. Ja herregud. Dagens ungomar.Men nu ska jag gå. Hörs senare nångång iallafall!

/ D

RSS 2.0