Sorry

Hej!
Tänkte bara kika in här tvärt. Har inte tid!
Kommer kanske inte vara inne så mycket i typ 2 veckor till. Men vi ser hur det blir :/
Ha en bra lördagkväll!

/ D

Hockey

Hej på er!

Hur har ni det? Här är det bra. Så skönt med lov. Man behöver inte göra någonting :) Har tagit med mig en massa skoluppgifter hem, men har inte orkat tagit tag i dom än. Haha, som vanligt.

Igår var jag och en kompis på hockeymatch. Men vårat älskade timrå förlorade mot hemmalaget modo. Usch. Timrå var ju helt klart det bättre laget. Sen 2 bortdömda mål med :(  Nu ligger dom ju dessutom sist. Hur ska det här sluta?


Med lite mer action på plan så kanske det går bättre?



Aja, ska kolla om jag hittar ett recept på en efterrätt som jag såg på tvn häromdagen :) Vi hörs sen.

Jag svarar på era kommentarer senare. Den här datorn är så himla seg, så jag fixar det sen!

/ D


hörs sen

Jag vaknade upp med ont i halsen imorse. Haha. Tror vi sjöng lite för mycket igår.

Nu sak jag slå på en film. Sedan ska jag äta mat och fara till pappa. Förlåt för dålig uppdatering den här veckan och tyvärr kommer den bli katastrofal dom kommande 2 veckorna. Men jag ska bli bättre. Men vi hörs när vi hörs! Ha ett bra lov nu ni dom har de :) De ska jag ha!


Hörs sen :)

/ D

Singstar-kväll

Hej!
Vilken kväll. Vi har sjungit singstar i hur många timmar som helst! Haha jättekul. Men jag bara vinner hela tiden :( inge kul när man är så överlägsen ;) Sen har vi inte så roliga skivor heller. Den bästa vi hade har en syster tagit till en kompis, och sen kom den aldrig tillbaka. Menmen.

Nu är jag så trött så jag ska gå och lägga mig. Imorgon åker jag till pappa och kommer att vara där i 2 veckor. Dom åker utomlands så jag ska vara där och ta hand om katten m.m. :) Blir roligt! Men är lite avundsjuk faktiskt. Haha. Men vi hörs imorgon. :)

Ps: Glöm inte ställa tillbaka klockan 1 timme innan ni går och lägger er :)


Den här skivan är borta :(

/ D

Grattis pappa :)

Hej!
Vaknade 9 imorse, men tvingade mig själv att ligga kvar till halv 11. Kunde inte somna om, men 9 var ju så tidigt!
Har varit ute på stan en sväng med mamma. Inget speciellt.

Ikväll kanske man måste se på Blog awards på tv400? Kan ju vara roligt att se :)

Sen måste jag ju säga GRATTIS till pappa som fyller år idag :)
Roligt att halva familjen fyller år i Oktober :)


<3

/ D

Trött

Ska bara se klart på idol nu och sedan ska jag hoppa i säng.
Vem vill ni ska åka ut? Jag vet inte vem jag tycker. Var många som var dåliga ikväll.

Men vi hörs imorgon. Så jäkla trött nu. Godnatt!

/ D

Äntligen lov!

Äntligen lov!
Så himla skönt det känns. Sen fick jag sluta tidigare idag med. Jag och 2 till ur mig klass satt och jobbade på hålet vi hade mellan 9 och 12, så vi fick sluta tidigare. Smart man är ibland :)

Har suttit på körskolan ett tag och sedan har jag nu sovit i 2 timmar. Har saknat dom där timmarna av sömn i veckan. Även om jag har sovit jättebra och gått och lagt mig i tid, så har jag inte varit utsövd. Aja, men nu känns det bra :)

Funderar på att gå och klippa mig idag, men jag vet inte. Men jag måste :/ får se hur de blir. Men nu ska jag kolla runt lite. Vi hörs sen!

/ D

Jobbigt med skola

Hej!
Känner mig helt slut på. Så tråkigt/jobbigt att gå i skolan och sen när man väl slutar så måste man på körskola. Usch. Klarade iallafall fas A idag :) så det känns lite roligare. Vi gick igenom halka, mörkerkörning m.m idag. Lite läskigt när man pratar om sånt tycker jag. Men man får se till att ta det lugnt!

Nu har Robin kommit så jag ska se till att vara social. Om jag inte skriver ikväll så beror det på att blogg.se är så himla segt. Har varit det hela veckan så. Ser om vi hörs sen, annars hörs vi imorgon!

/ D

Allt

Hejhej!
Det har varit en väldigt jobbig dag i skolan idag. Började med att jag var väldigt trött imorse och det blev ju knappast bättre av att det var filmkunskap på morgonen. Sedan har dagen bara varit allmänt seg. Känner att jag måste lägga mig och vila nu.

Igår, var en väldigt bra dag!
Mormor, pappa och syster kom, så det var väldigt roligt :) Fick mest pengar, vilket var det jag hade önskat mig med. Så det var kanonbra! Hoppas på att kunna köpa mig en dator snart. Men frågan är om man ska vänta tills efter jul/nyår? Får se om jag hittar något klipp. Jag hade ju bakat en massa med. Hade 4 olika sorters fika + tårta. Måste lägga in bilden på tårtan...

Så.

Här är min underbart fina tårta som jag och mamma gjorde. Mormor hade bakat sockerkaka till tårtbotten = mycket godare. Vi hade marzansås och chokladmousse emellan. Jättegod!

Berättade ju också att vi skulle ut och rida igår och det gick bra. Först fick vi gå en tipsslinga med en massa frågor om hästar. Fick 14/22 rätt. Haha. Sedan fick vi rida, var rätt kul, men vi fick nästan bara gå runt, runt :/ Men roligt endå! Lite konstigt var ju att det bara var min och min lärares häst som var lugna. Haha.


En underbart vacker bild på min hästs arsle. Haha

/ D

Tar det imorgon

Dagen har varit helt underbar.
Tack till alla som var med och gjorde dagen så bra!

Orkar inte berätta om min dag just nu. Tar det imorgon istället.
Godnatt!

/ D

Min 18års dag

För jag fyller 18 år idag :)
Har inte tid att sitta här förrän ikväll kanske.
Ha en bra dag!

(blogg.se var så segt igår, så det gick inte att sitta här)

/ D

Ridning imorgon

Hej på er!
Vilket konstigt väder det är idag. Ena sekunden snöar det, nästa regnar det, osv. Himla jobbigt är det iallafall.

Idag ska jag göra iordning tårtan och städa rummet lite. Haha. Jag är värst på att stöka ner mitt rum. Hur jag än gör, så ser det aldrig bra ut. Menmen, så kan det vara. Imorgon på min födelsedag, ska vi ut och rida vi 3or i klassen. Känns ju jättekul? Nej, och självklart ska det vara på den dag (tisdag) som är den enda dag som vi slutar tidigt, och det är ju självklart att vi ska sluta senare då. Aja, får se det från den positiva sidan, även fast det inte finns någon. Kallt, bölött, rädsla för hästar sen vi red sist. Hästen snubblade och jag var nära från att flyga över huvudet på den. + att man hör alla skrika, "stanna, kliv av hästen, gör inga hastiga rörelser". Då hade självklart sadelgjorden eller vad det heter gått av. Ska det verkligen kunna hända? Usch. Aja, hoppas det går bra imorgon.

Här får ni se en bild från bakningen av biskvier igår. Hör av er om ni vill ha receptet!

Lika vacker bild som alltid.
(Den nere till höger var första försöket, haha)

/ D

Jag ser det snöa

Sämsta starten på morgonen: Att kolla ut och se att det snöar!
Jag hatar vintern :(

Godmorgon på er. Har inte tid att skriva nu. Måste äta frukost, sminka mig och fixa håret. Vi hörs sen.

Har ni fått snö än?

/ D

Godnatt

Har nyss duschat och ska nu hoppa i säng. Det är ju en dag imorgon med.
Hörs imorgon efter skolan!

/ D

Dom blev kanon bra!

Hejhej :)
Det enda krångliga med att göra biskvierna var chokladen ovanpå + att vi fick slut på bakplåtspapper och tog smörgåspapper istället, vilket resulterade i att dom fastnade och inte gick att få bort. Men det ordnade sig till slut :)
Dom blev iallafall jättegoda (som vanligt när jag bakar ;) och smakade inte alls långt ifrån dom man köper. Bra recept jag hittar!

Som fyllning i tårtan som jag ska göra imorgon blir det iallafall marzansås och chokladmousse. Mormor bakar sockerkaka till tårtbotten, så blir nog kanon. Men nu känns det lite tråkigt att det är så nära, haha, jag har ju längtat och nu är det snart över. Sen känns det inte så roligt att vi ska ut och rida på tisdag heller, menmen, det blir nog bra. Ni får se bild på biskvierna sen. Nu ska jag fortsätta se på "Vem kan slå Filip och Fredrik", även fast jag inte gillar dom 2.

/ D

Biskvier

Hej!
Har nyss ätit mat och nu ska jag gå och handla lite ingredienser till biskvier också vidare. Ska nämligen testa att baka det nu till min födelsedag. Jag har alltid hört att det är jättesvårt att baka egna biskvier, men tydligen ska det inte vara det, så jag ska försöka. Älskar biskvier, så hoppas dom blir bra ;) Sen sitter jag och funderar på vad jag ska ha för fyllning i min tårta. Jag vill inte ha det vanliga, sylt, mosade bananer o.s.v, utan vill ha något annorlunda. Kom gärna med förslag!

Men nu bär det av till affären. Ni får nog se resultatet av biskvierna sedan. Ska baka efter reprisen av Greys anatomy, så vi hörs då!

/ D

Till mamma

Hejhej!
Jag åker till mamma om en stund. Måste dit för att jag glömde min mobilladdare där, så åker dit imorgn istället för imorgon. Igår for jag ju somsagt till Robin. Vi kollade på körslaget, snacka om kasst egentligen. Hatar verkligen Carolines "Snälla, snälla". Kommer nog aldrig tycka om henne riktigt. Sedan såg vi på någon film som var efter det. "Wild hogs" Ganska rolig film faktiskt. Haha. Handlade om 4 killar, bl.a Tim allen, John travolta och Martin lawrence. Kommer inte ihåg sista namnet. Men dom skulle ut på sina motorcyklar och försöka hitta sina gamla jag. Men det blir trubbel o.s.v. Rolig iallafall. Menmen. Nu ska jag hitta på någonting och vänta på skjuts. Hörs sen!


Rolig film!

/ D


Lite snabb så där

Tänkte bara kika in och säga hej. Ska ut på en promenad med pappa.
Har nyss suttit och svarat på ett mejl från tidningen, dom undrade lite mer och så, så jag hoppas det blev bra nu då :)

Ikväll ska jag vara med Robin. Imorgon måste jag fara till mamma. Glömde tydligen min laddare där och nu har jag nästan inget batteri kvar, så jag åker nog dit imorgon. Men nu ska jag kila. Vi hörs nog imorgon då :)

/ D

Varför musik på bloggarna?

Innan jag säger godnatt så måste jag bara säga att jag stör mig så jäkla mycket på när man kommer inte på bloggar och musik går i gång. Varför har man det? Man kan väl få he på själv om man vill lyssna då?

Med det sagt så säger jag godnatt. Och fasiken vad härligt med helg imorgon.
Puss!

/ D

Hos mamma

Hejhej på er!
Har nyss kommit hem till mamma. Tänkte sova här inatt så att jag inte tappar typ 1 timme av pluggning bara för att åka buss. Har nämligen prov imorgon. Har varit på körskolan på den lärarledda teorilektionen. Har också hunnit äta. Idag har det varit en ganska onödig skoldag. 2 timmars lunch. Gick och satte mig på körskolan för första gången. Klarade nästan fas A direkt. Tar den imorgon. Menmen. Får väl se hur resten går ;)

Ni ska jag som sagt plugga inför svenskaprovet morgon, litteraturhistoria från medeltiden, suck. Sedan kommer Robin ner om en timme också. Men vi hörs nog mer innan jag går och lägger mig.

/ D

Mail till tidningen

Hej på er!
Sitter och skriver ett mail till våran tidning. Alla som fyller 18 får en förfrågning om att vara med och berätta lite om sig själv och jag tänker, varför inte? Men det är inte så lätt som man tror att svara på frågorna. Men nånting blir det väl ;) Väntar på att Robin ska slita sig från tvn och hjälpa mig. Att skriva "Några ord om dig själv" är inte helt lätt, så därför får han hjälpa mig.

Idag i skolan var vi på en föreläsning som Fryshuset från Stochholm höll i. Om ungdomsfrågor och så. Det var faktiskt ganska intressant, men även jobbigt. menmen, nu ska jag återgå till mailet. Vi hörs senare under veckan!


Om 1 vecka är jag med i tidningen

/ D

Hur ska jag göra?

HEJ!
Åh vad jag känner mig stressad nu. Robin har nyss farit hem och jag vet inte om jag ska fara till honom sen eller inte. Det går bara bussar antingen 17.15 eller 18.30. Känns som den sistnämnda är lite sen. Men det som går 17.15 äkänns lite tidig. Har nyss tvättat håret och innan jag har fixat det, ätit packat, gått till busstation. Ja, panik. Får se vad jag gör, kanske inte ens far.

Vi har varit ute på stan idag och kollat runt lite. Sen så har vi legat i sängen och kollat på tv. Men ni är det mat och jag ska gå och äta och fixa håret. Sen får vi se vad det blir. Imorgon ska jag ju till pappa också, så nu kommer det tyvärr bli dålig uppdatering igen i en vecka. Men jag fyller ju år den 20:de, så jag hoppas att jag får ihop pengar så att jag nästan kan köpa en dator då :) Men nu ska jag gå, Vi hörs KANSKE igen. Annars är jag hos Robin ;) Ha en bra vecka annars, så hörs vi när vi hörs.

/ D

Skruva den som beckham

Såg att det är Skruva den som Beckham ikväll på tv4 klockan 22.15. Hur många gånger har man inte sett den? Den är ju så bra. Haha. Men nu var det längesedan jag såg den, så måste bara kolla på den :)


Kung film

/ D

Vad händer idag?

Godmorgon, godmorgon.
Eller ja, jag har varit vaken i lite över en timme, men endå.
Har hunnit att duscha, äta frukost, läsa lite Kalle Anka. Haha.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Äldsta syster ska komma ner hit och umgås lite med oss, för på tisdag åker hon tillbaka till England igen. Sen ikväll någongång så kommer Robin hit. Men får se vad dagen har att erbjuda så hörs vi senare.

Vad ska ni göra idag?



Jag idag

/ D

Idol

Hejhej :)
Ska gå och borsta tänderna och hoppa i säng nu. Ska bli riktigt skönt att få sova ut imorgon :)

Vi har suttit och kollat på gamla idol-program sen när min äldsta syster var med i första idol 2004. Haha, hon har förändrats så mycket, inte alls lik i varken sättet eller så mycket i utseendet. Men det var kul att se. Har inte sett det sen det var på tv. Hon kom iallafall tills när man fick börja ringa och rösta innan finalen. Men oj vad hon har utvecklats sedan dess i rösten.

Men vad tyckte ni om idol ikväll då? Jag tyckte helt klart att fel person åkte ut. Jag tyckte att Karolina var en av dom bästa deltagarna. Kanske inte ikväll då, men spela roll om man väljer fel låt en gång då? Inte för att jag ska säga så mycket eftersom jag inte röstar själv, men vad tänker svenska folket med? Fanns ju dom som var klart sämre än henne. 

Sen den där Rabih. Jag har fått något emot honom efter att jag sett alla lappar på stan som det står "Låt norrland vinna iår igen. Rösta på Rabih". Jag har inte hört han förrän idag, men jag ju bara fortsätta lita på min känsla och ha något emot honom. Han var ju inte ett dugg bra. Menmen, hoppas folket röstar bättre nästa gång. Och det är ju faktiskt inte ett världsproblem. Dom som det går bra för i idol, blir ju inga stora stjärnor, bara tvärtom.

Men nu ska jag gå och borsta tänderna innan jag somnar här. Nu kommer jag väl sitta och blunda som vanligt. Jag fattar inte det, för jämt när jag borstar tänderna så sitter jag och blundar. Haha. Men sov gott så hörs vi imorgon.


Varför ens bry sig egentligen?

/ D

Choklade chip cookies

Har nyss bakat choklade chip cookies. Blev jättegoda :) Gick lite fortare än att baka vaniljbullar. Haha, även om det tog ganska lång tid idag med. Men roligare att göra kakor, helt klart :) Bara säga till om ni vill ha receptet, för dom blev helt underbara ;) Gjorde dom sådär stora också :)

Nu ska jag och syrran kolla på idol och äta kakor ;) Haha. Vi hörs senare. Lägger in en bild på kakorna sen.


Update:

Här är kakorna. Fråga mig inte varför det blev en så konstig bild :/

/ D

Bakning ikväll igen?

Hej!
Blogg.se var så segt igår, så jag orkade aldrig vänta på att skriva. Menmen. Nu har jag precis sovit ett tag efter att jag kom hem från skolan. Är jättehungrig, men det är inte mat förrän om en timme. Skoldagen var onödig. Gick på stan ett tag efteråt. Funderar på om jag kanske ska baka choklad chip cookies ikväll. Aldrig gjort det, så tror jag ska testa. Kan ju knappast vara lika jobbigt som vaniljbullar. Haha. Hörs sen

/ D

Bakning

Ojoj vilken tid det tog att baka! Tyvärr är jag en sån som tycker det är jättekul från början och sedan när man har gjort lite granna, så är det inte alls lika kul. Menmen, det gick bra. Resultatet blev underbart! Dom smakar precis som i butik och jag skämtar inte. Tyvärr så räckte inte marzankrämen till, så jag fick smälta lite choklad och ta i några. Frågan är ju hur dom kommer smaka. Har bara hunnit grädda en sats än. Dom måste ju jäsa så länge! Men nu ska jag springa och he in den andra satsen. Blev iallafall 3 plåtar med 16 på varje. Bara säga till om ni vill ha receptet så kan jag skriva ett inlägg, för dom var verkligen goda!


Resultatet. Underbar bild, jag vet. Och bullarna är inte brända! Haha

/ D

Bakning

Åh vad det var jobbigt på teorilektionen idag. Fattar typ nada. Om alla parkeringsregler, datumparkering och skit. Hallå? Varför göra det så krångligt? Åh, nu är jag less. Ska iallafall gå och baka vaniljbullar nu. Hittade ett recept på en blogg igår som jag hade tänkt prova nu. Hoppas dom blir bra, för dom är ju så goda! Vi hörs sedan om resultatet.

/ D

Sista friluftsdagen

Hejhej på er!
Har varit hemma i över en timme nu, men har haft så mycket att göra. Sista friluftsdagen idag och vi fick jättemycket beröm. Kul :) For dit enkomt för att hjälpa han jag var med, men då var inte han där istället. Tacksamt? Men det gick bra ändå. Nu sitter jag och väntar på att få gå och träffa Robin och sedan ska jag gå och handla med mamma. Sedan är det tänkt att jag ska sätta mig på körskolan ett tag innan den lärarledda teorilektionen börjar. Får se om jag orkar gå dit innan, men jag måste ju börja nu! Haha. Men nu ska jag ut. Vi hörs sen!

/ D

Hurry

Gu vad bloggen är seg just nu :S Har alldeles nyss sett klart på Glasblåsarens barn. Jag bara älskar den filmen! Sen sitter jag och nyser som en tok också. Haha. Nu ska jag springa och göra en macka och sedan är det Greys. Efter det ska jag nog hoppa i säng direkt. Men vi hörs imorgon. När vet jag inte.


Kärlek på den <3

/ D

-

Blev ingen promenad. Blev så mörkt ute. Haha. Eller jo, det blev en jättekort promenad ner på ica. Affären ligger bara kanske 50 meter bort från våran lägenhet. (Om man inte räknar med trapporna ner). Köpte iallafall lite vindruvor och clementiner. Känner att jag behöver lite vitaminer just nu ;). Men tror jag ska se på en film nu innan Greys Anatomy börjar :)

/ D

Lat dag

Vad jag känner mig less idag. Har ändå knappt gjort något. Har sett på Pettson och Findus, några avsnitt av 90210 och Gossip girl, suttit lite med körkortsböckerna. Ja, inte mycket mer. Funderar på om jag ska gå ut en stund så att jag får lite frisk luft. Låter ganska lockande. Men först ska jag se klart på ett gossip girl avsnitt.


Den här såg jag idag. Haha. Älskar barnfilmer.

/ D

Sjuk

Hej på er.
Jag blev tyvärr hemma idag. Sån huvudvärk. Vet inte vad jag ska göra för att den ska försvinna. Men nu ska jag äta frukost och kolla på en film. Vi hörs senare.

/ D

Godnatt

Tänker bara säga godnatt nu. Ska lägga mig och sova och hoppas på att jag mår bättre imorgon. Desperate housewifes var ju lika bra som det alltid har varit. Jag är glad att det var Susan som fick gifta sig med Mike iallafall :)

Men godnatt på er så hörs vi imorgon.

/ D

Välling = Mums

Sitter här och äter välling :) Den blev faktiskt ganska bra, men självklart inte lika bra som mormors. Hur gör hon? Hon får mycket mer smak på den. Hade iallafall fullt tjå med att inte få det bränt. Haha.

Det är paus i Desperate Housewifes just nu. Sen har jag dessutom feber också :/ Usch. + att min hand är knäpp än. Men vi hörs efter programmet.

/ D

Tvserie-älskare!

Min hand är jättekonstig! Jag vill bara knäcka till den så att det ska kännas bra, men det går inte! Asjobbigt. Vet inte vad jag ska ta mig till? Det kommer i vågor då det bara känns som att jag måste knäcka till den direkt, men jag blir galen för att det inte går. Sen har jag ingen ork i handen. Haha, Hjälp mig! Varit så här sedan jag kom hem :(

Idag fyller största storasyster 22 år och för mig är det exakt 2 veckor kvar tills jag fyller 18 år. Tänk vad tiden går fort! Tyckte det var alldeles nyss jag fyllde 13 typ.


Haha, vad jag skrattar när jag ser den här bilden. Gammal, men med söta Doris! <3

Ikväll är det också säsongspremiär på Desperate housewifes. Kul! Förra veckan var det ju premiär på Greys anatomy också. Jag älskar bara dom här programmen. Nu ska jag kika in på days.nu. Såg att nya avsnitt av 90210 och Gossip girl kommit in :) Jag är en riktigt tv-serie-nörd. Haha. Bara jag som saknar Sunset beach? Menmen, höres!


Nu är det premiärdags för många serier!

Sjuk?

Jag känner mig inte alls pigg idag :/ Ska nog hoppa ner i sängen snart och hoppas på att jag mår bättre när jag vaknar igen. 

Sen så har jag suttit och letat recept på välling. Jag älskar mormors hemmagjorda välling, men tyvärr så har hon inget recept, utan hon bara gör. Men jag får hoppas att det jag hittat nu smakar ungefär likadant. Ska testa ikväll. Tror dock ingenting klår mormors!

/ D

Morning

Sitter och äter frukost och väntar på att få gå till bussen. Vi ska ju hålla i friluftsdag för ettorna idag också. Sen känner jag att jag håller på att bli sjuk också. Huvudvärk och allmänt nere. Får se hur jag känner mig efter idag. Jag har iallafall klätt på mig mer kläder idag, så hoppas på att få hålla mig varm idag. Men nu måste jag skynda mig. Vi hörs sen!

/ D

Frossa

Robin är här nu och vi har suttit och kollat på tinas cookalong. Det var rätt bra faktiskt. Men nu ska jag gå och borsta tänderna och sedan hoppa i säng. Har haft sån frossa i mig hela dagen, så det ska bli skönt att värma sig under täcket. Men vi hörs imorgon och jag får hoppas på bättre och definitivt varmare väder imorgon. Godnatt!

/ D

Vinter snart?

Nu är det dags för att börja använda elementen igen. Usch. Sen så kommer det väl börja snöa när som helst? Kallt, blött, mörkt. Jag kommer bli deprimerad!


Bara jag som absolut INTE längtar?

Friluftsdag 1

Hej!
Vilken jobbig dag det har varit idag! Vi skulle ju som sagt ha friluftsdag för ettorna. Vissa klasser kom alldeles för tidigt, andra för sent. Tänk att det kan vara så svårt att komma i tid? Sedan har ju inte vädret varit det bästa heller. Blåser som bara tusan. Så det är ju inte varmt heller. Sen har det varit sura rullskridskoåkare som skriker åt alla, enligt dom "ungjävlar". Ja herregud. Skönt att vara hemma, men händerna är alldeles avdomnade och det är jättejobbigt att skriva. Känns faktiskt lite jobbigt att vi ska ha en till sådan här dag imorgon. Men ny dag, nya tag. Nu ska jag lägga mig och vila ett tag. Den här dagen har varit jobbig. Men vi hörs senare.

/ D

Ny vecka

Hejhej!
Hur är det med er idag?
Här sitter jag och är less för att en ny vecka ska börja. Varför ska helgerna gå så fort? Även fast vi inte har några lektioner denna vecka, så kommer den att bli riktigt jobbig. Vi ska ju som sagt hålla i friluftsdagar för ettorna. Får hoppas att allt går bra, i skillnad från förra året. Men nu har vi planerat massor så det ska nog gå bra. Fast jag kom på att jag har glömt klasslistorna i skolan, så måste försöka hämta dom imorgon bitti. Menmen, nu ska jag springa tillbaka och kolla på reprisen av Greys anatomy. Vi hörs imorgon då jag kommer hem.

/ D

Början på körkortet

Hej på er!
Nu är jag hemma hos mamma tvärt innan bussen går. Har nyss varit på lärarledd teorilektion och har nu också köpt böcker, så nu är det bara att köra igång med körkortet med full fart!

Det har hänt rätt mycket i veckan. Bland annat så var det tjejkväll på stan igår och jag gick med några gamla kompisar. Riktigt roligt var det, men vilket folk! Köpte bara en tjocktröja. Har insett att jag knappt har några :S Men nu ska jag hem till pappa igen och först ska jag äta! Ska också vara med Robin. Har inte varit med han på hela veckan. Det inträffar inte så ofta. Menmen, jag har haft fullt upp. Ska lägga mig tidigt ikväll med. Var helt slut efter igår och jag är så himla trött.
Men vi hörs någon gång i helgen. Ha det bra så länge.

/ D

RSS 2.0