-

Hej!
Idag har varit en lugn dag på praktiken. Har inte gjort så mycket, men dagen har gått fort. Imorgon börjar jag inte förrän 12, så det känns riktigt skönt!

Fick lov att fara till pappa efter också för att packa väskan, ångrar att jag inte gjorde det innan jag for i fredags ;). Menmen. Nu har jag nyss legat och sovit en stund. Har stört mig på Robin som ligger och kollar på tv. Men snart är det nog läggdags igen. Vi hörs väl imorgon. Slutar nog rätt sent. Ha de bra!

/ D

Ikea

Hej!
Idag har jag och Robin varit på Ikea med hans syrra och hennes pojkvän. Det var roligt, men hittade ingenting. Men vad gör det? Har ju pengar kvar istället!

Det jobbiga var väl att jag vaknade och kollade på klockan. 09.40. Nej men det kan ju inte stämma? Joodå. Vi som skulle fara runt halv 10. Väckte Robin fort som tusan. Jag som skulle duscha och så. Haha nejdå. Dom ringde precis när vi klätt på oss. Så det blev ju som det blev. Konstigt att min mobil inte ringde :( Menmen. Roligt var det.

Nu sitter vi och kollar på Filip och Fredrik. Hörs nog imorgon. Vet inte när jag slutar, har praktik.


Trevligt med ikea :)

/ D

Jobbigt prov?

Hejhej!
Kom hem från skolan för en stund sen. Ska vänta hos mamma tills Robin slutar så att vi kan ta samma buss :)

Har inte hänt mycket i skolan idag heller. Suttit och pluggat på prov som jag har imorgon. Så mycket sidor och man vet inte vad man ska lära sig. Ofta fattar man ju vad som kommer komma, men inte i de här. Suck. Men vi satt iallafall och kollade på filmen "Fargo" idag på våran långa lunchrast så att vi kunde göra bort en sak på filmkunskapen, så det känns ju bra att det är gjort iallafall.

Sen har jag jätteont i min arm än också :( kan knappt klå på/av mig. Får hoppas det går över snart. Tur jag inte blivit förkyld igen iallafall :) Men nu ska jag läsa på läxan igen. Får se när vi hörs igen. Imorgon ska jag till syster men kanske på lördag :) ha de bra!

/ D

Vaccinet tagit

Hej!
Har nyss kommit hem till mamma efter att ha varit och tagit influensavaccinet. Kändes jobbigt att jag fick fara så tidigt eftersom jag egentligen inte börjar förrän 10, men det känns bra att det är gjort. Sprutan kändes ju inte ett dugg!  Tur de, jag är ingen fan av sprutor. Dock känner jag redan att jag börjar få lite ont i armen, men det kan jag stå ut med så länge jag inte blir förkyld igen. Efter att ha varit förklyd i typ 2 veckor nu, så känner jag verkligen att jag kan klara mig utan de igen.

Men nu hade jag tänkt att måla naglarna, sedan ska jag bege mig iväg till praktiken. Idag ska jag hacka massa grönsaker och så. Ha de bra!

/ D

ny vecka

God morgon!
Sitter och äter frukost nu och ska gå och föna/fixa håret alldeles strax. Sedan ska jag springa in på ica och köpa lite frukt innan praktiken. Har sovit jättedåligt inatt också. Både jag och Robin vaknade runt halv 4. Sen var de typ kört. Sen gick vi och la oss efter 1 med.

Idag far jag dessutom till pappa, så kommer vara dålig på att uppdatera. Vet att jag varit det ett bra tag nu, men har inte haft någon lust. Men ska försöka uppdatera någon gång per dag iallafall.

Ha det bra så hörs vi kanske sedan!

/ D

Filmdag

Hej!
Har legat i sängen och kollat film/tv hela dagen, så har inte haft något att skriva direkt. Har kollat på "Big" och "Flykten från hönsgården". Haha. Jag älskar båda filmerna. Big har jag sett så många gånger när jag var liten och jag tycker den är så bra. Om en liten pojke som får önska sig en önskan i en automat och han önskar sig att han blev stor och så vidare. Sen flykten från hönsgården är ju bara för rolig. Om hönor som vill bli fria från hönsgården. Askung. Men nu är Robin här och vi kollar på Filip och Fredrik. Hörs!


Kungfilmer!

/ D

Morgonfilm i sängen

Morning!
Nu hra jag nyss vaknat och har gjort frukost, så nu ska jag lägga mig i sängen igen och kolla på en film och äta frukost :) Mysigt en söndag! Vilken film vet jag inte än. Vi hörs efter!

/ D

Bra dag

Nu känner jag att det är dags att sova. Måste bara borsta tänderna först. Känns jobbigt.

Dagen har iallafall varit roligt. Så det är ju bra. Kom på att jag också har hunnit gjort färdigt ett skolarbete idag, så det är ju ännu bättre.

Imorgon vet jag inte om jag ska vara med Robin eller inte. Har så många tvrepriser som jag måste se på som är på så jobbiga tider, så jag har ingen lust att åka buss och missa dom. Men vi får se.
Nu ska jag gå och borsta tänderna. Hörs imorgon.

/ D

Mamma har fest

Ikväll är det fest här hemma, så det känns dumt att sitta här.
Vi ska snart spela presentleken. Haha. Sedan blir det nog singstar.
Hörs när dom far hem.

/ D

Idol

Suttit och kollat på idol.
Hur kunde Erik hänga löst? Ut med Calle säger jag, eller Tove. Less på dom!
Men tyckte det var bra att Reza åkte ut, även fast jag tycker hon är jättebra. Men hon kommer få kontrakt ändå.

Vad ska man göra nu?

/ D

New moon

Det blev bio igår kväll/natt ändå :)
Kom inte hem förrän 02.20. Men det tycker jag det var värt :)
Jag tycker filmen var bra! Liite långdragen på vissa ställen, men helt klart värd att se. Tror inte jag skulle ha tyckt om den lika mycket om det inte vore för att jag läst böckerna.
Men helt klart, om du älskar twilight på borde du se new moon också :)

Såg nu att dom har ändrat åldersgränsen idag. Jäkligt dåligt att dom inte gjorde det igår, för jag kunde inte ta med mig syrran som är 14 då :/

Men nu ska jag sova ett tag. Alldeles för lite sömn den här veckan.

/ D

Bio eller inte?

Sitter och funderar.
Ska jag gå på "New Moon" ikväll eller inte?
Fundersam! VILL, men känns jobbigt med så sent :/


?

Bättre betyg

Hej på er!
Kom nyss hem från skolan. Har gått rätt bra ändå. Inte hostat så mycket i dag :) Väldigt skönt.
Skulle vara kul att kolla upp om det är svininfluensan som jag har/haft. Enda som säger emot är väl att jag inte har haft hög feber.

Fick tillbaka svenskaprovet idag som vi gjorde nån vecka innan höstlovet. Eftersom jag hade varit sjuk så hade alla fått tillbaka det redan och alla sa att ALLA hade fått IG. Så jag blev så förvånad när jag fick tillbaka det och det stog VG på mitt prov :) Så stolt! Tyckte det skulle vara konstigt om jag hade fått IG eftersom det kändes så bra när jag gjorde det. Sen brukar jag inte få så mycket mer än G heller :)

Nu ska jag ta och äta en macka och kolla runt lite. Fisk i skolan idag. Hörs sen!

( Är det bara jag som inte vet vem årets julvärd är? Dåligt val!)


Ska köra hårt sista året nu. Detta ger mersmak

/ D

behöver sömn

Hej på er!
Blev en dag hemma igen. Sån himla hosta inatt så det blev knappt någon sömn inatt heller. Så det kändes lite onödigt att fara på praktiken. Sen känns det ju så pinsamt att sitta där och hosta hela dagen. Bättre att vara hemma då. Men tyckte lite synd om Robin inatt, även fast vi vaknade samtidigt och började tokhosta båda 2. Menmen :)

Idag har jag inte gjort så mycket. Suttit och kollat på tv. Man tycker att man ska göra så mycket, men hinner ingenting. Funderar på att försöka sova en stund. Kan behöva den lilla sömn jag får.


Sova nån?

/ D

Konstig dag

Har varit en jobbig dag idag.
Slutade rätt sent på praktiken, hem och åt. Sen visade det sig att dom hade glömt att hämta våra väskor hos pappa, så jag fick lov att sätta mig på bussen och hämta min väska. Det var inte så jag hade planerat min dag.

Men nu är jag hemma iallafall. Blir en tidig kväll inatt. Hoppas att jag får sova hela natten nu bara!

/ D

Konstig dag

Har varit en jobbig dag idag.
Slutade rätt sent på praktiken, hem och åt. Sen visade det sig att dom hade glömt att hämta våra väskor hos pappa, så jag fick lov att sätta mig på bussen och hämta min väska. Det var inte så jag hade planerat min dag.

Men nu är jag hemma iallafall. Robin är också här. Blir en tidig kväll inatt. Hoppas att jag får sova hela natten nu bara!

/ D

hos mamma

Hej!
Nu är jag hos mamma igen!
Men nu ska jag snart börja gå till praktiken, så jag har lite bråttom.
Är fortfarande inte helt frisk. Kan inte sova hela nätterna än heller. Men jag känner mig rätt bra :)

Vi hörs sen när jag kommer hem. Vet dock inte när jag får sluta.

/ D

SJUK!

Hej!
Nu var det ett bra tag sedan jag var inne här. Är som sagt hos pappa än, så det är därför.
Har gått och blivit sjuk nu också. Har inte kunnat sova inatt pga att jag har så fruktansvärt ont i halsen. Sen har jag huvudvärk också. Får hoppas på att det går över snart. Hatar att vara sjuk. Hur är det med er? Har ni klarat er från sjukdom?

Nu ska jag gå och fortsätta kolla på Ullared. Vi hörs när vi hörs. Ha det bra!

/ D

Praktik

Hej!
Sitter och väntar på bussen just nu hemma hos mamma.
Andra dagen på praktiken avklarad. Synd att det inte finns så mycket att göra där bara. Jag kan ju inte allt heller, så blir lite svårt. Men det kommer nog bli bättre så småningom då jag lär mig mer :)

Nu ska jag som sagt hem. Ska laga mat. Tror att de blir fläskfilé och klyftpotatis idag :) Skönt att jag inte slutar alldeles för sent, för då hade jag inte orkat laga mat. Men nu kommer jag väl sluta senare resten av veckan bara för att jag sa så ;)

Har varit och hyrt 3 filmer också. Får se om det blir till att se nån ikväll :)
Men nu måste jag springa till bussen. Hörs en annan dag!

/D

RSS 2.0