Min dag?

Hej på er igen!
Nu har jag varit hemma över en timme och har hunnit träffa Robin en stund innan han for hem också. Vilket skitväder det blev nu då? Regnar. Men tur att jag inte ska ut mer idag :)

Nu har jag precis hunnit läsa nya Hänt extra, lyssnar på lite bra låtar på Spotify, och nu så ska jag kolla klart på andra halvan av Gossip Girl, sedan ska jag sova lite. Sedan ska jag väl äta och sedan måste jag läsa mer i Tristan och Isolde. Måste bli klar med den snart känner jag. Den filmen gick ju på tv i söndags, men jag var hos mormor, men jag spelade in den, så jag ska kolla när jag kommer tillbaka till pappa om det blev något, men senare kanske jag ska kolla på nya avsnittet av 90210. Men mina planer ändras så snabbt, så vi får se hur det blir. Vi hörs senare iallafall :)


Måste ju bara berätta om det jag hörde idag i biblioteket. Jag och en klasskompis satt och skrev lite på datorn om friluftsdagen vi ska ha vecka 41 då det kom ett gäng tjejer. Vet inte vad dom pratade om, men en tjej sa:- Men Björn Gustafsson är ju Robert Gustavssons barn. Jag höll på att skratta ihjäl mig. Hon var helt seriös också. Sedan sa hennes kompisar att det inte var så och hon blev helt paff. Hon bah men det är han väl? HAHA. Så jäkla roligt!

+   =  Familj? hahaha

Men nog om det roliga. Haha, här är lite bilder på mig idag

Jag idag med lite halvt-uppsatt hår



/ D

Kommentarer
Postat av: Anonym

härlig blogg !

2009-09-22 @ 16:16:28
URL: http://linneaemmaa.blogg.se/
Postat av: Anonym

härlig blogg !

2009-09-22 @ 16:21:26
URL: http://linneaemmaa.blogg.se/
Postat av: A

fin blogg

2009-09-22 @ 16:23:49
URL: http://moaob.blogg.se/
Postat av: elin:)

jätte fin blogg=D

2009-09-23 @ 20:26:19
URL: http://elinpehrsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0