Hjärtlösa människor

Åh. Såg att Stina-Lee har blivit mamma nu :) Vad roligt. Grattis till dom.

Skoldagen har varit lååång. Brukar ju aldrig sluta senare än 3, men nu har vi fått oturen att sluta halv 4 på torsdagar. Men det gick bra ändå.

På lunchen satt jag ute med några kompisar då en av dom sa att de låg en död fågel bakom oss. Men den var inte död, utan den låg på ryggen och darrade. Stackaren. Det var bara en liten fågelunge som hade flygit in i väggen antagligen och brutit ett ben eller två. Vi vände på den, men den satt bara där och gjorde ingenting. Så vi bar in den och funderade på om vi skulle ringa en veterinär eller någonting, för den var ju så söt och så, men då kom en städerska och sa att hon kunde döda den, så hon tog den och bröt nacken av den. Vi blev helt chockade och tänkte: Vad fan gör hon? Sedan frågade vi om den verkligen var död. Då tog hon upp fågelhuvudet och bah:- Ja det är den nog. Mådde så dåligt efter det. Hur kan man göra något sånt? Vi som hade tänkt att rädda den. Usch.

Ikväll så ska jag och Robin antagligen gå på bio och se uppföljaren av "Män som hatar kvinnor". "Flickan som lekte med elden" heter den och jag hoppas att den är bra.


Den söta fågeln medans den levde :(



/ D


Kommentarer
Postat av: sara

Någon som vet vart man kan få tag på ksss byxor?

tacksam för svar ((:

2009-09-24 @ 19:13:07
URL: http://saraalandersson.blogg.se/
Postat av: Helene

sjuuukt söt blogg :D

2009-09-24 @ 20:01:49
URL: http://hholmstedt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0